Umflatura de picior, m-a muscat o insecta.. ce sa fac?
De vreo luna mi s-a umflat laba piciorului in partea superioara si am dureri pina la degete, ma ingrijoreaza faptul ca parca se inroseste, am fost la medic m-a spusca m-a muscat o insecta nu stiu ce sa fac???
Am luat doxicilina dra degeaba:(
Am luat doxicilina dra degeaba:(
5 comentarii
Buna ziua!
Auto-medicatia cu antibiotic nu este numai perfect inutila, cat si extrem de periculoasa, din simplul motiv ca mascheaza adevarata simptomatologie.
Aveti mai intai nevoien de un consult clinic atent si detaliat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Antepicior
Auto-medicatia cu antibiotic nu este numai perfect inutila, cat si extrem de periculoasa, din simplul motiv ca mascheaza adevarata simptomatologie.
Aveti mai intai nevoien de un consult clinic atent si detaliat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Antepicior
Buna ziua, mi-a explicat doamna doctor ca m-a muscat o insecta cit am fost la tara si s-au facut mutatii, muscatura ce poate determina aceste simptome, la inceput am crezut ca-i din cauza gutei, eu insa imi tin acidul uric sub control si nu am mai avut nici un puseu de vreo 10 ani.
Sa vad cind vine din concediu unde ma trimite, aseara m-am masat cu diclac si mi s-a dezumflat un pic.
Cu stima Geta Molnar.
Sa vad cind vine din concediu unde ma trimite, aseara m-am masat cu diclac si mi s-a dezumflat un pic.
Cu stima Geta Molnar.
Buna seara,
Am 22 de ani, 60 de kg, 1.68 si de aproximativ 3-4 zile intampin urmatoarea situatie: laba piciorului stang mi s-a umflat, simt un disconfort ridicat atunci cand merg, nu pot arcui piciorul in sus, iar degetele ma dor atunci cand incerc sa le misc in sus sau jos.
Presupun ca situatia se manifesta din cauza unui "calcat-stramb", dar umflatura este vizibila si dureroasa.
V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu un sfat/ cu o recomandare.
Va multumesc anticipat,
Andreea.
Am 22 de ani, 60 de kg, 1.68 si de aproximativ 3-4 zile intampin urmatoarea situatie: laba piciorului stang mi s-a umflat, simt un disconfort ridicat atunci cand merg, nu pot arcui piciorul in sus, iar degetele ma dor atunci cand incerc sa le misc in sus sau jos.
Presupun ca situatia se manifesta din cauza unui "calcat-stramb", dar umflatura este vizibila si dureroasa.
V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu un sfat/ cu o recomandare.
Va multumesc anticipat,
Andreea.
Buna seara!
Cea mai utila recomandare este sa solicitati o examinare clinica atenta si competenta, in vederea unui diagnostic de precizie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Cea mai utila recomandare este sa solicitati o examinare clinica atenta si competenta, in vederea unui diagnostic de precizie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Va multumesc frumos pentru promtitudine si informatii.
Seara placuta!
Seara placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Puls marit, cauze
- 10Oare sunt nebun?
- 7dureri in jurul degetului mare de la picioare
- 4Laba piciorului umflata - nedureros
- 8rinichi bolnavi (cauza) - picioare umflate (efect)?
- 14durere de picior
- 5Durere degete mici picior.
- 5durere picior stang, doar cand merg
- 4Problema neurologica?
- 1Durere picior drept
- 20Durere laba piciorului noaptea şi mai ales dimineata
- 2Dureri de maini si picioare
- 2Durere laba picior drept exterior.
- 1Durere la mușchiul tibiei
- 1Durere gamba piciorului
- 1durere picior stang
- 0Durere in spatele genunchiului
- 1Dureri la un singur picior.
- 1Durere până picior
Mai multe informații despre: Durerea la picior Umflarea picioarelor Muscaturile de insecte
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: