durere si amorteala la piciorul stang
Buna ziua.Am 21 de ani 58 kg lucrez ca barman iar asta inseamna ca stau foarte mult in picioare.de cateva zile am dureri la pulpa piciorului stang si o simt amortita tin sa mentionez ca am facut acu ceva timp o radiografie iar rezultatul a fost: Hiperlordoza lombara.Pensarea disc L4-L5-S1.SI normale! Ma puteti ajuta cu un raspun va rog? Multumesc frumos
6 comentarii
am uitat sa mentionez k de la genunchi in jos simt o greutate. ca si cum as avea o bucata de carne amorita prinsa de picior!multumesc frumos si ast raspunsul dumneavoastra
Buna ziua!
Va confruntati cu un sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Prin urmare, trebuie sa adoptati o atitudine de repaus cvasi-total cateva saptamani-luni, urmat de sedinte de kineto-terapie (gimnsatica medicala specializata).
Un consult la neurochirurg ar fi salutar.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Va confruntati cu un sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Prin urmare, trebuie sa adoptati o atitudine de repaus cvasi-total cateva saptamani-luni, urmat de sedinte de kineto-terapie (gimnsatica medicala specializata).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Multumesc frumos pt raspuns.Dar asta inseamna ca daca muncesc in continuare ca barman se poate agrava?ca stau foarte multe ore in picioareMULTUMESC INCA ODATA
Buna ziua!
Evolutia este total impredictibila, insa cel mai adesea decurge catre agravare.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Evolutia este total impredictibila, insa cel mai adesea decurge catre agravare.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Buna ziua!ma numesc dianu victor si am 27 de ani, sunt nou pe acest forum si am indraznit sa imi atasez si eu o intrebare aici la dumneavoastra!de ceva timp ma confrunt cu o problema zic eu nu grava dar foarte sacaitoare am o durere la piciorul stang la incheietura un pic inspre partea inghinala mai ales in pozitia sezut, mentionez ca am fost operat in urma cu 2 ani de sinus dorsal un fir de par crescut aiurea care sa infectat mai apoi...dupa operatia am cam simtit senzatia asta am facut o radiografie crezand ca am hernie de disc dar mi-au zis doctorii ca nu am problema este ca tot simt durerea mai ales cand stau ceva mai mult timp pe scaun imi si amorteste piciorul, as fii recunoscator daca mi-ati putea da un sfat cam ce poate sa fie.Va multumesc!
Buna ziua!
Sincer, nu am inteles localizarea anatomica a problemei D-voastra, asa cum n-am inteles nici elementele esentiale: greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente neurochirurgicale, traumatice, vasculare, metabolice etc.
Aparent poate fi vorba despre un sindrom compresiv vertebral, de competenta neurochirurgului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Sincer, nu am inteles localizarea anatomica a problemei D-voastra, asa cum n-am inteles nici elementele esentiale: greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente neurochirurgicale, traumatice, vasculare, metabolice etc.
Aparent poate fi vorba despre un sindrom compresiv vertebral, de competenta neurochirurgului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22De mai multi ani ma lupt cu dureri de picioare
- 11deget amortit de 2 sapt
- 3Problema la coloana si nu numai
- 26Sunt momente cand imi amorteste sau imi vibreaza muschii foarte des
- 2durere si amorteala in piciorul drept
- 3tatal meu l-a luat ambulanta, pentru ca ii amortise piciorul si il durea foarte tare
- 5Durere insuportabila la pulpa de la piciorul stang de dimineata
- 6Ma dor picioare si nu pot sa dorm
- 1Durere picior drept
- 2durere picior amortire inima
- 17durere de sold cu amortirea piciorului
- 1Inceput de dureri la incheitura piciorului drept
- 1durere picior stang
- 1Durere si amorteala la piciorul drept
- 1Durere si umflatura antepcior
- 0Scleroza multipla
- 2Bună ziua! Dureri în fesa si piciorul drept, până la călcâi. Plus amorțeală..
- 3Ma doare piciorul stang
Mai multe informații despre: Durerea la picior amorteala piciorului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: