Cumplita durere de picior
Poate cineva autorizat sa ma ajute cu un sfat?!
Am 30 de ani, sex feminin, iar de 24 ore am o cumplita durere de picior drept.Nu as putea spune exact unde doare pt ca simt acest disconfort in intreg membru inca de la sold pana la genunchi si rareori coboara pe gamba si talpa. Mentionez ca nu pot calca pe el deoarece simt o slabiciune puternica si durere plus ca la mers simt ca imi scapata genunchiul, simt ca parca se blocheaza. Ce pot sa va mai spun este ca tot la mers dar si la repaus ma doare muschiul superior al membrului ca doua junghiuri ce pleaca de la incheietura soldului liniar in jos (in interiorul piciorului(zona inghinala) dar si la exterior de la fesa spre genuchi...si tot la repaus am durere la incheietura cu talpa.Mentionez ca acu doua zile am simtit niste intepaturi la genunchiul stang, insa a trecut, dar la dreptul e ceva destul de insuportabil si diferit...Va multumesc
Am 30 de ani, sex feminin, iar de 24 ore am o cumplita durere de picior drept.Nu as putea spune exact unde doare pt ca simt acest disconfort in intreg membru inca de la sold pana la genunchi si rareori coboara pe gamba si talpa. Mentionez ca nu pot calca pe el deoarece simt o slabiciune puternica si durere plus ca la mers simt ca imi scapata genunchiul, simt ca parca se blocheaza. Ce pot sa va mai spun este ca tot la mers dar si la repaus ma doare muschiul superior al membrului ca doua junghiuri ce pleaca de la incheietura soldului liniar in jos (in interiorul piciorului(zona inghinala) dar si la exterior de la fesa spre genuchi...si tot la repaus am durere la incheietura cu talpa.Mentionez ca acu doua zile am simtit niste intepaturi la genunchiul stang, insa a trecut, dar la dreptul e ceva destul de insuportabil si diferit...Va multumesc
1 comentarii
Buna ziua!
Poate fi vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Ar fi util un consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Poate fi vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Ar fi util un consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere de picioare
- 3de ceva timp ma dor foarte tare picioarele
- 4durere de picioare
- 7Dureri de picioare
- 6dureri de picioare
- 5am o durere la piciorul stang de natura osoasa
- 3Dureri picioare
- 5durere puternica la picior
- 5durere picior stang, doar cand merg
- 5proteza sold, dureri si amorteli picioare
- 20amorteala si durere in piciorul drept
- 10Umflatura deget picior
- 3Durere picior-partea interioara
- 4durere de picioare de la genunchi in jos
- 1Pentru d-nul doctor Marius Uscatu- cand voi conduce autoturismul (II)?
- 3Durere picior
- 1Durere picioare la nivelul pulpei (ingheata)
- 7Durere picioare
- 3Dureri laba piciorului drept
- 1Dureri picior de 2 saptamani
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: