Dureri de picior si spate

Buna ziua, de aprox. 5 luni am dureri la piciorul drept la vreo 6 cm deasupra ousorului si dureri de spate (intepaturi) in zona rinichilor si doare mai tare cand stau jos pe scaun decat cand stau in picioare.
Precizez ca am fost de doua ori la medic, am avut infectie in urina, am luat tratament (Urinal Acut) am revenit dupa o luna sa refac analizele si inca am avut acea infectie, doctorul mi-a recomandat repetarea tratamentului. Durerea de picior a inceput dupa a doua vizita la medic.
Precizez ca am fost de doua ori la medic, am avut infectie in urina, am luat tratament (Urinal Acut) am revenit dupa o luna sa refac analizele si inca am avut acea infectie, doctorul mi-a recomandat repetarea tratamentului. Durerea de picior a inceput dupa a doua vizita la medic.
4 comentarii

Buna ziua,
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg localizarea anatomica a suferintei.
De asemenea, nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul:
- sex, varsta, greutate/inaltime
- status ocupational si eforturi practicate
- antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, reumatologic/inflamatorii etc.
Asteptam date relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg localizarea anatomica a suferintei.
De asemenea, nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul:
- sex, varsta, greutate/inaltime
- status ocupational si eforturi practicate
- antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, reumatologic/inflamatorii etc.
Asteptam date relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Varsta 22 de ani, inaltime 1, 82, greutate 84 kg
Constitutie atletica, bucatar.
In urma cu 4 ani am ridicat greutati si ma intepat spatele ft tare dupa ce am ridicat, 3 zile am stat in pat era o durere ft severa dar de atunci nu am mai avut probleme. Acum ma doare in zona rinichilor si piciorul drept. Am avut o operatie la mana dreapta acum 2 ani, 2 degete rupte, inelarul si cel mic si cateva bucati mici de oase rupte indepartate de catre medic.
Constitutie atletica, bucatar.
In urma cu 4 ani am ridicat greutati si ma intepat spatele ft tare dupa ce am ridicat, 3 zile am stat in pat era o durere ft severa dar de atunci nu am mai avut probleme. Acum ma doare in zona rinichilor si piciorul drept. Am avut o operatie la mana dreapta acum 2 ani, 2 degete rupte, inelarul si cel mic si cateva bucati mici de oase rupte indepartate de catre medic.

Poate fi vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Va sugerez un consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va sugerez un consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Va multumesc Dl. Doctor,
Toate cele bune.
Toate cele bune.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere difuza in piciorul stang, partea interioara
- 6metatarsalgie morton?
- 4Durere lombara!!!
- 5am o durere la piciorul stang de natura osoasa
- 2Dureri lombare-Interpretare RMN
- 9Dureri ale piciorului stang
- 7durere picior stang
- 0dureri grave de picioare
- 0Dureri puternice la laba piciorului dupa operatia de hernie de disc.
- 11Dureri Bazin + Neputinta la aplecare
- 1Dureri in zona lombara
- 1Durere sub genunchi și gleznă
- 1Am nevoie de un sfat neurologic
- 7Ajutați-mă - dureri lombare groaznice
- 2Durere ciudata de spate
- 0Intrebare ref dureri lombare
- 0Dureri de spate după actul sexual
- 23Durerea piciorului stâng
- 0Durere de spate și balonare
Mai multe informații despre: Durerile lombare Durerea la picior Durerea lombara durere in picior durere lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: