Dureri de picior si spate
Buna ziua, de aprox. 5 luni am dureri la piciorul drept la vreo 6 cm deasupra ousorului si dureri de spate (intepaturi) in zona rinichilor si doare mai tare cand stau jos pe scaun decat cand stau in picioare.
Precizez ca am fost de doua ori la medic, am avut infectie in urina, am luat tratament (Urinal Acut) am revenit dupa o luna sa refac analizele si inca am avut acea infectie, doctorul mi-a recomandat repetarea tratamentului. Durerea de picior a inceput dupa a doua vizita la medic.
Precizez ca am fost de doua ori la medic, am avut infectie in urina, am luat tratament (Urinal Acut) am revenit dupa o luna sa refac analizele si inca am avut acea infectie, doctorul mi-a recomandat repetarea tratamentului. Durerea de picior a inceput dupa a doua vizita la medic.
4 comentarii
Buna ziua,
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg localizarea anatomica a suferintei.
De asemenea, nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul:
- sex, varsta, greutate/inaltime
- status ocupational si eforturi practicate
- antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, reumatologic/inflamatorii etc.
Asteptam date relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg localizarea anatomica a suferintei.
De asemenea, nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul:
- sex, varsta, greutate/inaltime
- status ocupational si eforturi practicate
- antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, reumatologic/inflamatorii etc.
Asteptam date relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Varsta 22 de ani, inaltime 1, 82, greutate 84 kg
Constitutie atletica, bucatar.
In urma cu 4 ani am ridicat greutati si ma intepat spatele ft tare dupa ce am ridicat, 3 zile am stat in pat era o durere ft severa dar de atunci nu am mai avut probleme. Acum ma doare in zona rinichilor si piciorul drept. Am avut o operatie la mana dreapta acum 2 ani, 2 degete rupte, inelarul si cel mic si cateva bucati mici de oase rupte indepartate de catre medic.
Constitutie atletica, bucatar.
In urma cu 4 ani am ridicat greutati si ma intepat spatele ft tare dupa ce am ridicat, 3 zile am stat in pat era o durere ft severa dar de atunci nu am mai avut probleme. Acum ma doare in zona rinichilor si piciorul drept. Am avut o operatie la mana dreapta acum 2 ani, 2 degete rupte, inelarul si cel mic si cateva bucati mici de oase rupte indepartate de catre medic.
Poate fi vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Va sugerez un consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va sugerez un consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va multumesc Dl. Doctor,
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4microcalculi neobstructivi rinichi stg
- 6afectiuni cardiace?
- 6Dureri de picioare la 7 ani
- 3dureri lombare si cervicale. va rog sa-mi dati un raspuns
- 7Durere de picior
- 1durere lombara
- 5dureri musculare de vreo 4 luni ca si cum as avea febra musculara
- 4Lombalgie cronica sau altceva?!
- 1Durere picior drept
- 11Durere groaznica in spate
- 7Radiografii coloana
- 12Dureri ale piciorului si ale gleznei!
- 1Durere lombara si hernie de disc?
- 3sindrom compresiv lombar de 2 luni
- 7durere de sold drept pana sub genunchi
- 0Dureri puternice picior drept
- 1Durere picior copil 5 ani
- 1Hernie de disc
- 1Dureri picior
- 0Dureri genunchi, spate, coate
Mai multe informații despre: Durerile lombare Durerea la picior Durerea lombara durere in picior durere lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: