durere de picior (interiorul labei piciorului)
buna ziua, va scriu in numele sotului meu care de cateva saptamani se plange de dureri de picior, in urma unei lovituri la fotbal la laba piciorului.a fost si si-a facut radiografie dar nu are nimic si nu stie de ce nu ii mai trece.va rog sa-mi dati o sugestie
3 comentarii
Stimata Doamna,
Solutia este un consult clinic specializat, iar radiografia reprezinta doar 1% din acest bilant.
Exista multe traumatisme, chiar fracturi uneori, ce nu pot fi evidentiate pe incidentele radiologice obisnuite, obligand la incidente speciale.
Pe de alta parte, leziunile musculo-ligamentare, infinit mai importante si mai dificil de tratat decat fracturile, nu pot fi obiectivate la examenul radiologic.
Cu deosebita stima,
Dr. marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului (popular-vulgar, "labei piciorului"
Solutia este un consult clinic specializat, iar radiografia reprezinta doar 1% din acest bilant.
Exista multe traumatisme, chiar fracturi uneori, ce nu pot fi evidentiate pe incidentele radiologice obisnuite, obligand la incidente speciale.
Pe de alta parte, leziunile musculo-ligamentare, infinit mai importante si mai dificil de tratat decat fracturile, nu pot fi obiectivate la examenul radiologic.
Cu deosebita stima,
Dr. marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului (popular-vulgar, "labei piciorului"
va multumesc pt raspuns dar imi puteti spune mai exact care ar fii urmatorul pas pe care ar trebui sa-l faca
Stimata Doamna,
Asa cum va spuneam in mesajul precedent, pasul urmator este un consult clinic specializat (consultatie).
Daca v-as spune sa ma cautati pe mine ar insemna o reclama directa, iar eu, ca si administratorii site-ului nu sunt de acord.
Cu deosebita stima,
Dr. marius Uscatu
Asa cum va spuneam in mesajul precedent, pasul urmator este un consult clinic specializat (consultatie).
Daca v-as spune sa ma cautati pe mine ar insemna o reclama directa, iar eu, ca si administratorii site-ului nu sunt de acord.
Cu deosebita stima,
Dr. marius Uscatu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Daca stau mai mult in picioare sau pe scaun ma dor foarte tare picioarele de la genunchi in jos
- 88Contuzie picior
- 6Ma dor incheieturile si picioarele
- 2durere si amorteala in piciorul drept
- 6cand fac efort stand in picioare ma doare tot piciorul drept, nu pot sa calc in el
- 5Durere insuportabila la pulpa de la piciorul stang de dimineata
- 5dureri de picioare ziua...
- 18Durere deget mare picior drept (traumatism, fara inflamare sau alte semne evidente)
- 1Durere si inflamare la laba piciorului
- 8Degetul mare de la picior vanat si umflat.
- 5dureri sub fesa dreapta cand ma aplec
- 1durere picior
- 5fractura tibie peroneu nu se dezumfla laba piciorului
- 11piciorul stang mai gros decat dreptul vizibil
- 1durere puternica picior drept deasupra genunchiului pe pulpa
- 0Durere in spatele genunchiului
- 1Durere la picior
- 5Durere de picior
- 1Dureri piciorul drept intre sold si genunchi
- 0Formațiune tumorala picior copil 8 ani
Mai multe informații despre: Durerea la picior Piciorul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: