Fobie sociala
Buna ziua! Sufăr de fobie socială și atacuri de panica! Cel mai mult ma deranjează fobia socială fiindcă simt ca nu mai am viața. Simt ca nu pot trai... Îmi este frica e orice socializare. De câteva săptămâni fac psihoterapie pastile nu pot lua fiindcă sunt in prima luna de sarcina. Nu știu ce sa fac... Dacă s a tratat cineva de aceasta problema îmi poate spune și cum?
4 comentarii
Buna ziua.
Pastile si psihoterapie cognitiv comportamentala. Dar deocamdata nu puteti lua pastile ca sunteti insarcinata. Alte modalitati nu exista.
Sanatate multa si nastere usoara!
Pastile si psihoterapie cognitiv comportamentala. Dar deocamdata nu puteti lua pastile ca sunteti insarcinata. Alte modalitati nu exista.
Sanatate multa si nastere usoara!
Mulțumesc pentru răspuns! Voiam sa întreb dacă știți sigur dacă se poate vindeca, măcar simptomele, tremurăturile. Am citit o grămada și îmi este frica ca nu are vindecare. Măcar sa știu ca pastilele pot tine sub control tremuraturile, sa nu mai simt agitația din corp.
..
..
In principiu pastilele trateaza toate simptomele anxietatii dar acum nu puteti lua ca sunteti insarcinata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28atacuri de panica - tratament de 7 ani
- 24atacuri de panica sau o frica puternica?
- 3Insomnie, tahicardie, atacuri de panica...
- 22anxietate si depresie?
- 3fobie sociala
- 8Prozac (Fluoxetina) - parca nu mai sunt eu
- 8sufar de foarte multi ani de atacuri de panica, anxietate, o fobie puternica ca fac infarct
- 10sa-mi spuna cineva.. unde sa ma duc?
- 9atacuri de panica si sarcina
- 13atacuri de panica
- 5Doamne, cum scap de chestia asta?
- 7presiune inima
- 4Anxietate si atacuri de panica
- 34depresie anxietate, atacuri de panica si tulburari obsesiv compulsive
- 16adolescentul si fobia sociala
- 7Luna trecuta am facut soc anafilactic si nu scap de anumite simptom nici acum.
- 21Este necesara internarea la psihiatrie pentru tratarea atacurilor de panica?
- 110 ani de axietate generalizata si atacuri de panica
- 2Atac de panica.
Mai multe informații despre: Fobia sociala Atacurile de panica atacul de panica in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: