Atacuri de panica si depresie
Buna. De 3 luni am atacuri de panica, dezvoltand si o depresie in urma lor. Am inceput tratamenul cu anxiar si mirzaten.
A mai luat cineva mirzaten? Ce reactii ati avut la el? Este eficient?
A mai luat cineva mirzaten? Ce reactii ati avut la el? Este eficient?
3 comentarii
Este eficient atat timp cat se potriveste organismului tau. Fiecare organism poate reactiona in mod diferit la fiecare medicament. Ai rabdare, mergi inainte cu el si ai grija sa nu te ingrasi.
Pana acum a fost singurul antidepresiv care nu mi a dat reactii adverse. Da...am inteles ca din pacate ingrasa...
Bună seara!
Persoanele reacționează diferit chiar dacă au același diagnostic. Un medicament ce poate avea reacții pozitive la o persoană, se poate să nu fie suportat de alta. De aceea e foarte important ca fiecare modificare de dispoziție s-o discuți cu psihiatrul, care îți poate micșora sau mări doza, sau înlocui cu alt medicament în situația în care apar anumite stări.
Persoanele reacționează diferit chiar dacă au același diagnostic. Un medicament ce poate avea reacții pozitive la o persoană, se poate să nu fie suportat de alta. De aceea e foarte important ca fiecare modificare de dispoziție s-o discuți cu psihiatrul, care îți poate micșora sau mări doza, sau înlocui cu alt medicament în situația în care apar anumite stări.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Atac de panica - cateva sfaturi
- 5Hipertensiune dupa donare de sange
- 11Imi distrug singur viata si cariera!
- 6Am avut atacuri de panica si nu am stiut cum sa reactionez
- 6atac de panica si stari de anxietate de aproape un an
- 4Cand ma supar foarte tare, lesin
- 9atac de panica puternic
- 2Impuls nervos dureros
- 12atac de panica, sufocarea
- 6Oare sufar de atac de panica?
- 5Anxietate?
- 21Am atacuri de panica de 6 luni de zile
- 6Ajutati-ma - atacuri de panica
- 1Calmante si sedative
- 25Atac panica, stare de panica cand ma indepartez de casa
- 3Hipoglicemie sau atac de panica?
- 18Atacuri de panica de la caldura
- 6Nu pot dormi - atacuri de panica la intrarea in somn
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: