Cred ca am leucimie la 17 ani !?

24-05-2021
Brabus
Nu este medic/terapeut
Brabus
Buna!Sunt Radu si am 17 ani inaltimea de 1.84 cm iar greutatea 72 kg (sunt cam slăbuț mereu am fost insa asta nu ma deranjat deoarece aveam energie si putere suficienta plus cred ca este un factor ereditar).Eram o fire activa jucam mult fotbal alergam mult, mancam de toate (traiesc la tara/rural)asta inainte de pandemia.Cu inceputul ei am descoperit telefonul si jocurile online aici am gafato stateam uneori noapte pana tarziu doarmeam putin am dezvoltat anxietati tulburari de somn de care am si scapt rapid insa dupa toate acestea ma simțeai un pic slabit oboseam repede nu mai aveam energie trebuia mai tot timpul sa ma pun jos (mulți miau spus ca e din cauza faptului ca am crescut mult in putin timp cam 10 cm in 12 luni ).ei bine toate astea au culminat cu cea ce ma adus aici.
De vro 4 zile am facut febra incontinu fara vreun alt simptom.Am fost la medicul de familie care mia dat niste antibiotic. A zis ca am o infectie undeva in organism. Acum au trecut deja vro 7 zile de la inceperea febrei si mia stat azi nu am mai facut de loc.Insa am slabit foarte mult( 1kg)Am dureri articulare si de cap de fiecare data cand ma ridic ma dore capul.Noapte transpir mult ma trezesc leoarca si in tipul zilei mi se pare ca transpir mai mult ca de obicei.
Am tot citit pe internet si m-am speriat am gasit numai leucimie si alte prostii grave.Nu stiu ce sa mai cred. Multumesc !(Astept un raspuns )
2 comentarii
0
24-05-2021, ora 20:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua. E bine sa va faceti analizele anual.
Nu mai cititi pe net! Numai un medic va poate pune un diagnostic dupa ce vede analizele de sange.
0
31-08-2021, ora 11:46
Denisa Neagoe
Nu este medic/terapeut
Denisa Neagoe
Bună! Știu că probabil nu ai să-mi răspunzi, dar ți-am găsit postarea asta și pot zice că am aproape aceleași simptome, mai ales febra. Ai rezolvat cumva de atunci? Ai aflat ce ai? Sau a trecut de la sine? M-aș bucura mult daca mi-ai răspunde
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.