Migrena si lesin + voma, frisoane si senzatie de oboseala
Buna seara, am 18 ani si am fost diagnosticata cu migrena.Primul episod a avut loc in primavara, in martie cand am avut o durere persistenta de cap care se accentua la schimbarea pozitiei corporale sau a globilor oculari.La interval de cateva saptamani am lesinat, tot dupa o durere intensa de cap, care a fost insotita de voma, frisoane si senzatie de oboseala.Am mai lesinat in luna aprilie, iar de cand ma aflu sub tratament am mai lesinat In urma cu trei saptamani, insa de data aceasta a fost complet diferit am simtit o presiune in tample, urechile infundate, ameteala, senzatie de caldura in tot corpul si tremur necontrolat al mainilor.Am lesinat cu ochii deschisi, nu imi fixam privirea, am dat ochii peste cap si tremuram foarte tare spre comparatie cu primul lesin in care doar am ramas inconstienta si cand mi-am revenit am avut o vaga senzatie de ameteala.Acum, prima data mi-a revenit auzul, doar ca nu vedeam si aveam maxilarul rigid, totul a durat cam 5 minute.Sunt sub tratament din luna martie cu Carbamazepina si Milgamma.La EEG n-au aparut modificari, nici la CT.Intrebarea mea este urmatoarea: de ce lesinul meu s-a manifestat asa?poate fi vorba de epilepsie sau doar un banal lesin datorat migrenei?cum pot evita inca un episod de acest gen?Va multumesc!
4 comentarii
Stiu ca lipsa de calciu poate creea probleme de felul asta si la ani tai sunt destule de frecvente. Deci un consunt la medic si cateva analize or sa te lamureasca. Sanatate
Bună, atunci când te-ai confruntat cu un leşin, ai fost stresată sau extrem de solicitată?
Buna seara!Tinand cont de faptul ca durerile debuteaza inca de dimineata, pe intreaga durata a zilei am o stare generala proasta si ma concentrez cu dificultate, iar atunci cand durerile se intensifica de cele mai multe ori devin anxioasa, insa repet, doar cand am episoadele de migrena.De exemplu, cand a aparut primul lesin treceam printr-o perioada linistita, nu aveam motive sa fiu stresata si nici nu ma simteam.Acum am programul ceva mai incarcat si nici nu ma odihnesc indeajuns.
În acest caz vă recomand să consultaţi şi un psiholog, stresul amplifică stările fiziologice iar în cazul dvs apar foarte multe simptome simultan. Vă ajută inclusiv psihoterapia la distanţă.
Numai bine.
Numai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Stare acuta de oboseala
- 5Ameteala, obosela, panica
- 11intepaturi groaznice in cap
- 2de la un timp il doare capul si nu cedeaza la paracetamol sau algocalmin
- 12Sa fie anxietate???
- 2febra moderata de 6 luni
- 24in urma unui tratament pt diaree, au aparut niste senzatii de ameteala
- 5am stari de voma, amereli si mi se inmoaie genunchii
- 5tensiune oscilanta, senzatie de ameteala permanenta, oboseala si greata
- 2Ameteli, urechi infundate, migrena pulsatila in tample
- 4Am luat din greseala un antidepresiv... si apoi un anticonceptional
- 1oboseala
- 5Oboseala aproape permanenta, o usoara dispnee, scaune modificabile zilnic + dureri abdominale
- 6de aprox 10-12 zile, am dureri de cap... dar nu foarte puternice
- 1vomitat de 2-3 ori pe zi
- 3scaun alb, voma, oboseala...
- 5Gastroduodenita
- 0Frisoane, amețeală, diree
- 1Transpirații excesive de 6 ani cu frison și intoleranță la frig
Mai multe informații despre: Migrena Lesinul Oboseala Frisoanele Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: