Raceala
Buna ziua,
Bebita este racit...stranuta mai si tuseste si are mucisori prea multi, adica il aspir acum si tot baraie si il aspir iar are mucisori...
I am dat 2 zile panadol 2ml dim si seara., s-a simtit mai bn si dupa tot asa e. pot sa.l reiau siropu, i.am dat miercuri srara, joi dimi si seara si vineri de dimi.
Trage de nas exact ca noi, oameni mari cand avem nasu ingundat.docyora de fam mi.a zis sa i dau nurofen dar nu prea as vrea sa.i dau nurofen.e antibiotic nu ??? Si e doar pt febra si dureti, iar bebe nuare niciuna.
Ii curge si un ochisor dar cand a luat sirop nu prea i.a mai curs..narea de lg ochiu de i curge nu face mucisori multi ca cealalalta acum data trecuta aia avea mai multi mucisori.
Multumesc
Bebita este racit...stranuta mai si tuseste si are mucisori prea multi, adica il aspir acum si tot baraie si il aspir iar are mucisori...
I am dat 2 zile panadol 2ml dim si seara., s-a simtit mai bn si dupa tot asa e. pot sa.l reiau siropu, i.am dat miercuri srara, joi dimi si seara si vineri de dimi.
Trage de nas exact ca noi, oameni mari cand avem nasu ingundat.docyora de fam mi.a zis sa i dau nurofen dar nu prea as vrea sa.i dau nurofen.e antibiotic nu ??? Si e doar pt febra si dureti, iar bebe nuare niciuna.
Ii curge si un ochisor dar cand a luat sirop nu prea i.a mai curs..narea de lg ochiu de i curge nu face mucisori multi ca cealalalta acum data trecuta aia avea mai multi mucisori.
Multumesc
2 comentarii
Buna ziua
As dori sa va precizez ca Nurofenul nu este antibiotic. Este, ca si Panadolul, un antiinflamator, care, are si el efect de calmare a durerilor si de scadere a febrei.
Da, puteti relua tratamentul cu Panadol (probabil ca ii dati doza corecta pt varsta si greutate, caci nu le precizati), dar as dori sa va sugerez sa asociati administrarea picaturilor de ser fiziologic sau de apa de mare( 1-2 pic de 3-4 ori pe zi) manoperei de aspirare a secretiilor nazale.
Sanatate !
As dori sa va precizez ca Nurofenul nu este antibiotic. Este, ca si Panadolul, un antiinflamator, care, are si el efect de calmare a durerilor si de scadere a febrei.
Da, puteti relua tratamentul cu Panadol (probabil ca ii dati doza corecta pt varsta si greutate, caci nu le precizati), dar as dori sa va sugerez sa asociati administrarea picaturilor de ser fiziologic sau de apa de mare( 1-2 pic de 3-4 ori pe zi) manoperei de aspirare a secretiilor nazale.
Sanatate !
Multumesc...i.am dat 2 ml seara si 2 dimineata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fetita 5 ani si 8 luni - dureri abdominale
- 11Nu se vindeca nasul
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 8Copil de 5 ani a racit anul acesta de 3 ori foarte puternic
- 4Probleme cu nasul
- 7ii curge nasul de o luna
- 3copilul meu raceste frecvent..
- 6fetita de 4 ani raceste foarte des (aproape in fiecare luna)
- 0raceala si tuse - fetita 6 ani
- 10Nas infundat, raceala copil 8 ani
- 1Pentru baietelul meu de 5 saptamani!
- 6fetita raceste in fiecare luna si cand raceste ii curge tare nasul cu mucus gros
- 3raceli repetate (acum si lichid in spatele timpanului)
- 1tratament raceala
- 2Mucisori bebe 1a si 4 luni
- 1Sfaturi pentru administrare LUIVAC
- 1Ajutati-ma - fetita de un an si 6 luni imi face destul de des in gat si se raceste repede
- 3Bebelus bronsita 3
- 1Tuse si muci de multe zile
- 1Raceli repetate
Mai multe informații despre: raceala la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: