Muci de 4 luni+ tuse productiva de o luna la bebe de 8 luni
Buna seara!
Am și eu nevoie de ajutorul dumneavoastră!
Fetița mea in vârstă de 8 luni și jumătate are muci de mai bine de 4 luni și de o luna are o tuse productiva. Am fost la mai multi pediatri (când avea doar muci) care i-au prescris diverse tratamente:
1. Amoxicilină+ser+aspirat
2. Respisun+aspirat+colargol
3. Ser+aspirat+fluimucil
In urma acestor tratamente a continuat să aibă muci. Indiferent că îi aspiram tot se auzea o hârâială in nas.
4. Ultimul pediatru care a conultat-o ne-a zis că are o tuse alergică(începuse să și tușească productiv). Pt muci i-a prescris Ser+lavaj+bixtonim iar pt tuse zyrtec+ketof+prospan. In urma tratamentului s-a simțit o ușoară ameliorare dar de câteva zile tusea este puternica, expectoranta(in special noaptea). Mucii sunt verzi de când a început să tușească (de o luna).
Un sfat mi-ar fi de mare ajutor!
Mulțumesc anticipat!
Am și eu nevoie de ajutorul dumneavoastră!
Fetița mea in vârstă de 8 luni și jumătate are muci de mai bine de 4 luni și de o luna are o tuse productiva. Am fost la mai multi pediatri (când avea doar muci) care i-au prescris diverse tratamente:
1. Amoxicilină+ser+aspirat
2. Respisun+aspirat+colargol
3. Ser+aspirat+fluimucil
In urma acestor tratamente a continuat să aibă muci. Indiferent că îi aspiram tot se auzea o hârâială in nas.
4. Ultimul pediatru care a conultat-o ne-a zis că are o tuse alergică(începuse să și tușească productiv). Pt muci i-a prescris Ser+lavaj+bixtonim iar pt tuse zyrtec+ketof+prospan. In urma tratamentului s-a simțit o ușoară ameliorare dar de câteva zile tusea este puternica, expectoranta(in special noaptea). Mucii sunt verzi de când a început să tușească (de o luna).
Un sfat mi-ar fi de mare ajutor!
Mulțumesc anticipat!
1 comentarii
Bună ziua!Am o fetita de aproape 4 luni si am si eu o problema asemănătoare cu ce s-a mai postat aici.De cateva zile are o tuse productivă si o haraiala în gât și pe nas.Am fost la medic si mi-a spus că nu are nimic doar niste mucozitati si sa ii administrez picături Quixx sau ser fiziologic în nas si dupa sa le aspir.Dar degeaba nu iese nimic.Va rog frumos sa imi spuneti ce sa fac sa o fac bine. Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9PERITOL ?
- 0secretii nazale
- 1tuse si mucisori
- 0Tuseste sau doar s-a inecat?
- 1nas cu secretii abundente la copil 5 ani
- 1bebelusi la 22 zile de viata are mucusori.
- 1mucisorii multi.cum scapam?
- 8raceala bebe 2 luni
- 5tusa seaca uscata, febra, raceala
- 1otite repetate copil 4 ani
- 1Scurgeri dintr o singura nara
- 1Ajutatima va rog - bebe de 9 luni din doua in doua luni mi.a racit
- 0Tuse bebe 3 luni
- 3Secretie branzoasa urat mirositoare in spatele nasului
- 0Îmi suflu nasul și apoi curge un lichid ca și apa
- 1Tuse plină si nas care curge
- 0Tuse bebe 5 luni
- 0Bebe 6 săptămâni tușește
Mai multe informații despre: raceala la copii secretiile nazale tusea la bebelus muci la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: