voma +temperatura

Buna seara! Fiul meu are 3 luni si 2 saptamani si 7, 200kg. Astazi a vomitat tot laptele (hranit exclusiv la san), plangea foarte mult, apoi a vomitata verde. A avut o temperatura de 39 grade. Desi e foarte obosit nu se culca, plange si se agita. Scaunul l-a avut mereu mai moale deci nu stiu daca are si diarie. I-am dat Panadol (sirop) si novocalmin (supozitor). A fost internat acum o luna pentru bronho-pneumonie. La internare avea greutatea de 6, 600kg. Dupa externare nu a mai luat in greutate ca inainte. Acum luand in calcul cresterea inceata din ultimul timp si ce s-a intamplat astazi.poate fi vorba de ceva (bacteriologic) intestinal??? Poate a luat ceva din spital?
Va multumesc!
Va multumesc!
3 comentarii

prezentati-va de urgenta la medicul pediatru, simptomele prezentate sunt f.importante pentru un sagar de numai 3 luni.

Multumesc! Am plecat la spital imediat si s-a internat sotia cu el. Fiind week-end laboratorul nu lucreaza asa ca analizele se vor face azi (luni). Diagnosticul a fost de microb intestinal si i s-au administrat ampicilina si gentamicina. Sambata noaptea a avut febra mereu dar incepand de duminica starea lui s-a imbunatatit foarte mult, astazi pare totul o.k dar pana nu avem rezultatul analizelor nu putem pleca din spital. Eu doream si o alta parere, in afara de cea a medicului pediatru din spital (NU contest opinia lui dar e bine sa fii cat mai informat si mai ales nu vreau sa "bag" antibiotic in fiul meu la prima alarma).
Va multumesc!
Va multumesc!

decizia pe care ati luat-o este una buna.simptomele aratau o infectie, deci era necesar administrarea de antibiotice.va sfatuiesc sa va cautati un medic care sa urmareasca sugarul pana la implinirea varstei de un an, cel putin.cu atat mai mult cu cat banuiesc ca sunteti parinti tineri.multa sanatate si sa veniti cu vesti bune.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Copilul meu are senzatii de voma de cam 10 ori pe zi
- 2m-am trezit cu stari de voma
- 4Tot ce maninca, varsa..
- 7dureri de cap, greata, voma, dureri de burta
- 6Amigdalita+febra!!
- 1Durere de stomac, burta dupa voma
- 7Baietelul meu vomita absolut orice i-as da!
- 6Diagnostic gresit: nu am pofta de manacare si vomit verde
- 3dureri de burta si stari de voma.. poate sa nu fie cumva insarcinata?
- 6Posibil o gastrita?
- 4Febra si tensiune mare
- 1febra...va rog sa ma ajutati
- 5Febra in prima luna de sarcina.
- 6boala cardiovasculara sau atac de panica?
- 2dureri abdominale si febra
- 1Gripa (febra, frisoane si fruntea si obrajii grei)
- 0Diaree si senzatie de varsatura ciudata
- 2bubite mici usturatoare pe fundul limbii, febra, stare de gripa
- 5tusa seaca uscata, febra, raceala
- 0Reflux esofagian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: