scuip secretie alba
buna ziua!
acum 2-3 saptamani am avut febra si ma durea rau capul..am fost la spital si mi sa spus ca am o infectie la nivelul amigdalului drepr...de altfel mam si uitat a 2a zi si am vazut o pata alba pe el...mi sa administrat un tratament cu ciprinol si dupa cateva zile am inceput sa scuip o secretie de culoare alb galbuie.dupa o saptamana...aceasta a inceput sa devina alba si pana si astazi ea persista...simt ca am ceva la nivelul gatului...nu ma doare dar pur si simplu este un discomfort...iar dupa ce ma trezesc...si nu numai trebuie sa scuip...
rareori am senzatia ca secretia asta vine si de la nivelul nasului..
mentonez faptul ca acum 3 luni si jumatate am fost diagnosticat cu o forma usoara de tbc pulmonar.iar de o luna am terminat tratamentul intensiv si analizele la plamani miau iesit foarte bine..
acum 2-3 saptamani am avut febra si ma durea rau capul..am fost la spital si mi sa spus ca am o infectie la nivelul amigdalului drepr...de altfel mam si uitat a 2a zi si am vazut o pata alba pe el...mi sa administrat un tratament cu ciprinol si dupa cateva zile am inceput sa scuip o secretie de culoare alb galbuie.dupa o saptamana...aceasta a inceput sa devina alba si pana si astazi ea persista...simt ca am ceva la nivelul gatului...nu ma doare dar pur si simplu este un discomfort...iar dupa ce ma trezesc...si nu numai trebuie sa scuip...
rareori am senzatia ca secretia asta vine si de la nivelul nasului..
mentonez faptul ca acum 3 luni si jumatate am fost diagnosticat cu o forma usoara de tbc pulmonar.iar de o luna am terminat tratamentul intensiv si analizele la plamani miau iesit foarte bine..
3 comentarii
trebue sa te vada la ORL
aa...si am uitat sa spun ca am fost si la medicul de familie care mi-a recomandat sa fac un exudat faringeal.iar chestia albba de pe amigdal tot exista..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7rosu in gat si febra mica
- 6Febra urmata de basicute pe tot corpul!!
- 4durere de ureche sub tratament cu cexyl, copil 5 ani
- 6Temperatura ridicata urmata de sudori reci
- 12Stare subfebrila de lunga durata
- 1diaree + febra
- 0Febra seara si noaptea
- 7piocianic in gat si stafilococ in nas
- 5cate zile dam Zinnat la otita?
- 9dupa operatie de femur, febra
- 4Febra sub 38 si stare generala proasta
- 2febra, urinare frecventa + usturimi la urinare
- 0febra foarte mare... peste 39... s-au invinetit buzele si ochii si s-au racit maiinile
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 0febra mare la copil
- 0febra la 5 saptamani de sarcina
- 1Infecție bacteriana, internare, nu se confirma
- 3Febra 37-37,5 de o saptamana - de la ce?
- 0Febra fara motiv
- 1Febra 38 fara simptome copil 4 ani
Mai multe informații despre: Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: