Febra sub 38 si stare generala proasta
Buna ziua,
Am ami scris pe forum., depsre sotul meu. Cu febra sub 38 si stare generala proasta. Pana la urma, am facut un film panoramic la dantura, unde era o radacina in sinusul maxilarului. In 02.09.2013 am facut analiza SCC antigen carcio-embrionar. In 11.09.2013 pana la urma s-a miluit un doctor si l-a deschis pe partea dreapta sus, in sinus de o radacina ramasa la extractie acum multi ani...credem era o punga de puroi cat o pruna mare...osul nasului era putin afectat. Postoperator e ok.totusi sindromul febril exista. Azi a venit si analiza SCC care este 2.1.limita maxima fiind 1, 5. Suntem necajiti.dar medicul care a operat spune ca e o analiza preoperatorie..si la ce a gasit acolo.oglindeste exact mizeria gasita in sinus. Nu avem decat sa stam linistiti..sa asteptam recuperarea. dumneavoastra ce parere aveti ?
Am ami scris pe forum., depsre sotul meu. Cu febra sub 38 si stare generala proasta. Pana la urma, am facut un film panoramic la dantura, unde era o radacina in sinusul maxilarului. In 02.09.2013 am facut analiza SCC antigen carcio-embrionar. In 11.09.2013 pana la urma s-a miluit un doctor si l-a deschis pe partea dreapta sus, in sinus de o radacina ramasa la extractie acum multi ani...credem era o punga de puroi cat o pruna mare...osul nasului era putin afectat. Postoperator e ok.totusi sindromul febril exista. Azi a venit si analiza SCC care este 2.1.limita maxima fiind 1, 5. Suntem necajiti.dar medicul care a operat spune ca e o analiza preoperatorie..si la ce a gasit acolo.oglindeste exact mizeria gasita in sinus. Nu avem decat sa stam linistiti..sa asteptam recuperarea. dumneavoastra ce parere aveti ?
4 comentarii
pacientul trebuie consultat la maxilo-facial.
posibil sa nu fie suficient acesta rezectie si sa fie necesara o interventie pe sinusul maxilar facuta la maxilo-facial
posibil sa nu fie suficient acesta rezectie si sa fie necesara o interventie pe sinusul maxilar facuta la maxilo-facial
O daa..in clinica de excelenta maxilo faciala am fost, s-a deschis sinusul maxilar dreapta sus, acolo era punga de puroi cat o pruna mare, era afectat si osul nasului, s-a curatat foarte bine totul pana sub nas... s-a lasat o mesa cu antibiotice si de toate.dar febra...e normala? Dl profesor spune ca da...suntem tare speriati. Spuneti-mi aceste lucruri nu tin si de sfera orl ? Cum de nu s-a vazut la ct facial? Va multumesc pentru raspuns
cred ca sunteti pe maini bube si sa facut totul corect
urmati tratamentul... mergeti la control...si se rezolva problema...
urmati tratamentul... mergeti la control...si se rezolva problema...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2febra din cauza expunerii ochilor
- 5rubeola dupa ror, posibil?
- 3face febra mare si nu stiu de la ce?
- 6Febra urmata de basicute pe tot corpul!!
- 5La inceputul anului am avut diaree insotita de febra
- 6vegetatii adenoide.. dupa doua zile de la operatie e normal sa faca febra 38.5?
- 5Tromboza cerebrala-urgent
- 3dureri abdominale in partea dreapta, febra 37, 8 si stari de voma
- 2am slabit cu 7 kg ma simt rau
- 3aciclovir... febra, frisoane, durere de gat
- 6Amigdalita pultacee.. ma doare foarte tare gatul si nu pot sa inghit
- 1febra de 10 zile?
- 7ganglioni limfatici inflamati
- 1Frisoane si febra in timpul noptii
- 2bubite mici usturatoare pe fundul limbii, febra, stare de gripa
- 3Febra mare
- 1Simptome: febra, frisoane, stare de rau
- 0febra la 5 saptamani de sarcina