Fara chef

18-10-2017
Cnf
Nu este medic/terapeut
Cnf
Salut, va scriu in legătură cu o "situație" nu cred neapărat că e o problema.Nu prea îmi vine a face dragoste cu soția mea(relație de 6 ani) poate suna un pic aiurea, dar nu știu de unde pleacă toată treabă, ejaculez și greu, erecție am, nu mi trebuie mult preludiu, acum am.erectie, ne apucăm de treabă și în câteva minute îmi dispare cheful și nu pot sa o duc până la capat, nu.mi se întâmplă mereu, alteori ejaculez mult mai repede.Am observat că mi se întâmplă când o facem la câteva zile, mai rar, de exemplu daca o facem 3 zile la rand, ejaculez repede de fiecare dată, mă rog ejaculez normal, acum.nu știu ce să cred ?ce as putea face ?
2 comentarii
0
18-10-2017, ora 13:21
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, pot fi multe cauze ale situatiei: medicale, hormonale, varsta, oboseala, stresul, lipsa conditiei fizice etc. Va recomand o evaluare la un sexolog/psihosexolog.
0
20-10-2017, ora 10:05
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
In primul rand e important sa acorzi suficienta importanta sexualitatii. Sexualitatea e deosebit de complexa si e putin probabil sa ai parte de progrese in depasirea unui obstacol sexual doar printr-o intrebare pe net.
Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •