pofta sexuala scazuta
![mircea234](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna seara!am 23 de ani si am o problema... acum cateva zile am incercat sa intretin un act sexual cu o tipa pe care o cunoscusem cu cateva zile inainte, preludiul a fost foarte lung si foarte excitant dar cand trebuia sa se consume actul sexual pur si simplu nu am mai avut erctie, absolut de loc!
nu imi pot da seama care a fost problema, psihica, fizica sau pur si simplu s-a intamplat, sunt foarte ingrijorat ca se poate repeta ceea ce este deprimant pentru mine!
va rog daca ma poate ajuta cineva cu un sfat sau un tratament, cabinet specializat sau un psiholog ce se ocupa cu astfel de probleme!
va multumesc anticipat si astept un raspuns!
nu imi pot da seama care a fost problema, psihica, fizica sau pur si simplu s-a intamplat, sunt foarte ingrijorat ca se poate repeta ceea ce este deprimant pentru mine!
va rog daca ma poate ajuta cineva cu un sfat sau un tratament, cabinet specializat sau un psiholog ce se ocupa cu astfel de probleme!
va multumesc anticipat si astept un raspuns!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1apetit sexual foarte scazut
- 26Inapt la actul sexual
- 14marvelon poate fi o cauza a reducerii dorintei sexuale?
- 12probleme sexuale cauzate de starea de anxietate
- 12de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana-
- 8Masturbarea si sexul
- 5lipsa apetitului sexual
- 6sotul meu nu vrea sex
- 1menopauza.. bufeuri, stari de nervozitate, lipsa apetitului sexual datorita uscaciunii vaginale
- 3nu mai am chef de sex
- 4Sex prea mult, prea putin ?
- 11Stresul, dusmanul tandretei si a sexului ?
- 11nu am pofta de sex...nu stiu ce sa mai fac sa schimb asta
- 7Cred ca sunt 'nimfoman '
- 8Erectii foarte dese, apetit sexual foarte mare!
- 5Imi lipseste aperitul sexual
- 14Probleme erectie, apetit sexual slab
- 2simt nevoia sa fac sex
- 3Lipsa dorintei sexuale
- 2Testosteron scazut, lipsa apetit sexual
Mai multe informații despre: Apetitul sexual