Lipsa dorintei sexuale
Buna ziua, Ma numesc Ana am 28 de ani si am o problema foarte veche, cred ca de vre-o 6 ani, pana acum nu i-am dat asa mare importanta crezand ca e ceva normal deoarece am 2 nasteri prin cezariana. problema mea a aparut dupa prima nastere. Nici nu stiu cum sa va spun pentru ca e ceva foarte jenant pentru mine de asta am si ales sa ma interesez despre problema pe calea online. Nu mai am deloc dorinta sexuala iar de fiecare data cand am contact sexual cu sotul meu ma ustura si ma doare ingrozitor incat uneori nici nu pot sa rezist pana la final, inafara de asta ma excit foarte foarte greu si... nu ma ud aproape deloc, abea intr-un tarziu dupa ce incep actul sexulal incep sa ma umezesc pentru asta sunt nevoita sa folosesc geluri. Nustiu care ar putea fi cauza de nu mai simt deloc dorinta sexuala, e foarte rau, inainte nu eram asa, va rog sa ma indrumati macar cu un sfat ce as putea face sau care ar fi solutia in cazul in care se mai poate face ceva sa fiu iar ca inainte. Va multumesc anticipat!
3 comentarii
Meregeti intai la un consult ginecologic complet si faceti un test Papanicolau sa excludeti posibilitatea unei infectii sau rani pe col.
Vaginul nu se mai lubrifiaza normal.
Daca totul iese ok si nu primiti alt tratament, incercati gel Durex sau alte geluri pe care le gasiti la farmacie. Intrebati doctorita daca va poate recomanda unul.
Vaginul nu se mai lubrifiaza normal.
Daca totul iese ok si nu primiti alt tratament, incercati gel Durex sau alte geluri pe care le gasiti la farmacie. Intrebati doctorita daca va poate recomanda unul.
Dorinta sexuala nu mai vine din cauza durerii. E un cerc vicios. Mergeti la control ginecologic, faceti Testul Papapnicolau, test secretie si depistati cauza durerii. Ca sa tratati cauza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15Ma masturbez ca sa NU insel!
- 28Sunt nimfomana asa cum a spus sotul meu?!
- 23ma masturbez desi sunt casatorit
- 14lipsa apetitului sexual la 35 ani... posibila?
- 12Dorinta continua!!! Doresc un sfat!
- 3nu mai am chef de sex
- 35Sunt anormal pt. ca vreau sex zilnic?
- 8Nu stiu ce sa mai cred.
- 3libido (apetit sexual) exagerat de crescut
- 1Tratamentul antihipertensiv poate afecta viata sexuala la 24 de ani?
- 8probleme in pat!:(
- 0prietena mea nu mai are chef de sex
- 5Nu mai simt nevoia de sex
- 11De ce nu imi doresc sa fac sex?
- 7Erectii dese si un apetit sexual foarte ridicat :)
- 1Libidou scazut
- 5Pofta de sex
- 4Tratamentul îmi reduce libidoul
Mai multe informații despre: Apetitul sexual Pierderea dorintei sexuale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: