Pofta de sex
Buna. Sunt Liza, am 52 de ani, 160 cm, 85 kg, sani imensi, sunt maritata si in special de cand sunt la menopauza, am.o pofta enorma pentru sex. Sotul meu stie de lucrul acesta si cum el nu are erectie decat cand ii fac oral, ma umple in toate gaurile cu chestii de marimi xxl. Dildouri, banana, castraveti, lumanari mari, etc. Treaba asta ii ofera deosebita placere. Mai nou vrea sa ma vada facand sex cu alti barbati cu dotare peste medie. Nu stiu ce sa fac. Ma excita si pe mine gandul, dar mi -e frica ca cu timpul sa nu-mi zica ca sunt o femeie usoara. Ce sa fac?
6 comentarii
"Ma excita si pe mine gandul, dar mi -e frica ca cu timpul sa nu-mi zica ca sunt o femeie usoara. Ce sa fac? "
Cam de vreme nu mai poate el si acest lucru il macina, asa ca stati in banca dvs si interziceti-i sa mai pomeneasca de asa ceva, penteru ca totul se va intoarce inpoteiva dvs datorita disfunctiilor ce le prezinta. La inceput va fi linistit apoi veti fi o marfa pt el.
Cam de vreme nu mai poate el si acest lucru il macina, asa ca stati in banca dvs si interziceti-i sa mai pomeneasca de asa ceva, penteru ca totul se va intoarce inpoteiva dvs datorita disfunctiilor ce le prezinta. La inceput va fi linistit apoi veti fi o marfa pt el.
Poate dar nu cum mi as dori eu si el stie asta
Vorbiți despre acest lucru amândoi, se poate ajunge la un consens, el asta își dorește să te aibă cu alt bărbat. Încearcă să te gândești cum ar fi și poate o să-ți placă, eu cred că este foarte mișto doi barbati si o femeie, iubiți vă și faceți mult sex, viața este trecătoare.
Salut, Liza. Este important să discuți deschis cu soțul tău despre sentimentele tale și despre orice temeri pe care le ai. Comunicarea sinceră este cheia pentru a înțelege dorințele și limitele fiecăruia. Dacă te simți confortabil cu ideea de a explora și cu posibilitatea de a împărtăși această experiență cu alți bărbați, asigură-te că ai stabilit clar limitele și că amândoi sunteți de acord. Este esențial să nu te simți presată să faci ceva ce nu te simți complet confortabil. În cele din urmă, prioritatea ar trebui să fie respectul și înțelegerea în relația voastră.
Buna daca sunt pe menstruație pot face sex cu partenerul toată durata menstruației?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sex, cand da, cand nu?
- 50Medicament anti-masturbare
- 30lipsa apetitului sexual
- 571de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana?
- 6Nu am chef de sex!
- 23ma masturbez desi sunt casatorit
- 5lipsa apetitului sexual
- 14lipsa apetitului sexual la 35 ani... posibila?
- 20dupa 12 ani nu mai vrea sex, de ce?
- 5Libidou mare
- 7probleme sexuale-psihice
- 62Dependenta sexuala
- 5Am probleme de virilitate
- 3Am apetitul sexual marit
- 28Sexul intr-o relatie
- 14Probleme erectie, apetit sexual slab
- 6Sotul meu nu simte nevoia sa faca dragoste
- 5leponexul lipsa apetit sexual
- 1Libidou scazut
Mai multe informații despre: Apetitul sexual