Pofta de sex

01-01-2022
PElizabeth
Nu este medic/terapeut
PElizabeth
Buna. Sunt Liza, am 52 de ani, 160 cm, 85 kg, sani imensi, sunt maritata si in special de cand sunt la menopauza, am.o pofta enorma pentru sex. Sotul meu stie de lucrul acesta si cum el nu are erectie decat cand ii fac oral, ma umple in toate gaurile cu chestii de marimi xxl. Dildouri, banana, castraveti, lumanari mari, etc. Treaba asta ii ofera deosebita placere. Mai nou vrea sa ma vada facand sex cu alti barbati cu dotare peste medie. Nu stiu ce sa fac. Ma excita si pe mine gandul, dar mi -e frica ca cu timpul sa nu-mi zica ca sunt o femeie usoara. Ce sa fac?
6 comentarii
0
01-01-2022, ora 20:06
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
"Ma excita si pe mine gandul, dar mi -e frica ca cu timpul sa nu-mi zica ca sunt o femeie usoara. Ce sa fac? "

Cam de vreme nu mai poate el si acest lucru il macina, asa ca stati in banca dvs si interziceti-i sa mai pomeneasca de asa ceva, penteru ca totul se va intoarce inpoteiva dvs datorita disfunctiilor ce le prezinta. La inceput va fi linistit apoi veti fi o marfa pt el.
0
02-01-2022, ora 09:29
PElizabeth
Nu este medic/terapeut
PElizabeth
Poate dar nu cum mi as dori eu si el stie asta
0
14-01-2022, ora 21:37
Johndixk
Nu este medic/terapeut
Johndixk
Contacteaza ma
0
15-04-2024, ora 00:26
Utilizator_227563
Nu este medic/terapeut
Utilizator_227563
Vorbiți despre acest lucru amândoi, se poate ajunge la un consens, el asta își dorește să te aibă cu alt bărbat. Încearcă să te gândești cum ar fi și poate o să-ți placă, eu cred că este foarte mișto doi barbati si o femeie, iubiți vă și faceți mult sex, viața este trecătoare.
0
17-09-2024, ora 20:57
Solth
Nu este medic/terapeut
Solth
Salut, Liza. Este important să discuți deschis cu soțul tău despre sentimentele tale și despre orice temeri pe care le ai. Comunicarea sinceră este cheia pentru a înțelege dorințele și limitele fiecăruia. Dacă te simți confortabil cu ideea de a explora și cu posibilitatea de a împărtăși această experiență cu alți bărbați, asigură-te că ai stabilit clar limitele și că amândoi sunteți de acord. Este esențial să nu te simți presată să faci ceva ce nu te simți complet confortabil. În cele din urmă, prioritatea ar trebui să fie respectul și înțelegerea în relația voastră.
0
12-12-2024, ora 19:49
Bianca Dragomir
Nu este medic/terapeut
Bianca Dragomir
Buna daca sunt pe menstruație pot face sex cu partenerul toată durata menstruației?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •