Lucrez la un project despre masturbare
Buna Ziua! Eu lucrez la un project, as vreau sa stiu cum poatea un om sa opreasca masturbarea si apetitul sexual. Va rog frumos sa imi spuneti tot ce stiti, leacuri, ceaiuri technici, etc.
8 comentarii
Dar de ce ar cauta un om leacuri pentru asa ceva ? Care e scopul proiectului (nu projectului)? Sau te referi la situatiile in care masturbarea sau apetitul sexual sunt exagerate sau prea diminuate?
Daca tu ai probleme in aceasta directie, intreaba direct ce te intereseaza, aici pe forum nu avem jena sa cerem ajutor, toate sunt firesti si cautam indrumari care sa ne aduca o viata sanatoasa, cat mai normala.
Daca tu ai probleme in aceasta directie, intreaba direct ce te intereseaza, aici pe forum nu avem jena sa cerem ajutor, toate sunt firesti si cautam indrumari care sa ne aduca o viata sanatoasa, cat mai normala.
Eu sincer nu ma masturbez, am descoperit ca omul cand ejacueaza isi pierde o parte din creier, sa zic asa. Oricum urasc foarte mult off topicurile deci va rog frumos data vitoare fara off topicuri. V-am intrebat ceva nu va intereseaza de ce am intrebat ce am intrebat, daca e bine, daca e rau, etc.
Ei, scuze pentru intrebari, erau chiar obiective pentru realizarea unui proiect obiectiv...
Si ca sa fiu chiar off topic, spun ca daca ai plecat de la o premisa ca iti pierzi creierul prin organul genital deja e limpede ca iti doresti un proiect obiectiv...
Ti-am spus astea nu din rautate ci din perspectiva cuiva care stie cum se lucreaza un proiect si vroiam sa ajut.
Numai Bine!
Si ca sa fiu chiar off topic, spun ca daca ai plecat de la o premisa ca iti pierzi creierul prin organul genital deja e limpede ca iti doresti un proiect obiectiv...
Ti-am spus astea nu din rautate ci din perspectiva cuiva care stie cum se lucreaza un proiect si vroiam sa ajut.
Numai Bine!
Buna, eu vin cu o nedumerire, n am fost lasati sa avem apetit sexual?Ceea ce am inteles ca te intereseaza este cum sa l diminuam? Sunt situatii cand intr adevar ne simtim ADORMITI asTa este cand suferim de anumite boli si sub efectul medicamentelor care au reactii adverse nu mai simtim nevoia..dar in rest cred ca orice persoana normala barbat sau femeie are un astfel de apetit si apoi in legatura cu masturbarea...nu e frumos dar e sanatos, nu?
@Cris_lia e clar ca derilezi si
NU, nu am fost lasati sa avem apetit sexual. Asta este doar evoluarea retardatii a mintii.
Uite de exemplu: esti dependenta de tigari, te lasi de fumat si peste 2-3 zile vezi un film la televizor in care "ION" sau "Ioana" fumeaza o tigare atunci iti creste si tie apetitul pentru ca sufletul iti cere aceasta placere un-humana dar dupa 2 ani dupa ce nu mai fumezi si vezi o tigare nu o sa mai ai nici un apetit pentru ca retardarea mintii este redusa.
Dumnezeu ne-a facut cu alegre libera ca sa putem lupta impotriva acestor placeri un-humane.
Tu ce crezi ca masturbarea este sanatoasa si ca Dumnezeu se bucura cand tu te masturbezi? acum nu vreau sa intru in religie dar crezi ca un om care ne-a creat cu o imaginatie atat de bogata este un pervers sau un maniac sexual? in nici un caz. Trebuie sa iti cureti sufletul de aceste placeri retardate
NU, nu am fost lasati sa avem apetit sexual. Asta este doar evoluarea retardatii a mintii.
Uite de exemplu: esti dependenta de tigari, te lasi de fumat si peste 2-3 zile vezi un film la televizor in care "ION" sau "Ioana" fumeaza o tigare atunci iti creste si tie apetitul pentru ca sufletul iti cere aceasta placere un-humana dar dupa 2 ani dupa ce nu mai fumezi si vezi o tigare nu o sa mai ai nici un apetit pentru ca retardarea mintii este redusa.
Dumnezeu ne-a facut cu alegre libera ca sa putem lupta impotriva acestor placeri un-humane.
Tu ce crezi ca masturbarea este sanatoasa si ca Dumnezeu se bucura cand tu te masturbezi? acum nu vreau sa intru in religie dar crezi ca un om care ne-a creat cu o imaginatie atat de bogata este un pervers sau un maniac sexual? in nici un caz. Trebuie sa iti cureti sufletul de aceste placeri retardate
:)))))))))))))))))))
Cum sta Bunul Dumnezeu si isi noteaza de cate ori ne-am masturbat.:))))))
Si bine ca a spus unora ca nu ne-a lasat cu apetit sexual. Ne-a dat organe genitale sa ne fie rusine de creatia Sa si eventual sa ne displaca sexul incat facerea de copii sa fie un adevarat viol intre femeie si barbat.
Evul mediu este in toi! Si culmea, ideile astea prind. Iar cele de spiritualitate inalta in care castitatea si postirea sunt intrepretate ca vai de capu lor..
Una e patologicul, alta firescul, dar trebuie mare intelepciune sa le deosebesti.
PS Nu am dat o replica, nu astept vreo replica cu argumente din "clasici"...
Cum sta Bunul Dumnezeu si isi noteaza de cate ori ne-am masturbat.:))))))
Si bine ca a spus unora ca nu ne-a lasat cu apetit sexual. Ne-a dat organe genitale sa ne fie rusine de creatia Sa si eventual sa ne displaca sexul incat facerea de copii sa fie un adevarat viol intre femeie si barbat.
Evul mediu este in toi! Si culmea, ideile astea prind. Iar cele de spiritualitate inalta in care castitatea si postirea sunt intrepretate ca vai de capu lor..
Una e patologicul, alta firescul, dar trebuie mare intelepciune sa le deosebesti.
PS Nu am dat o replica, nu astept vreo replica cu argumente din "clasici"...
eu am fost performer de videochat.si ma masturbam de 4-5 ori pe zii.dar am ramas cu traume fizice si psihice si de 4-5 luni am zis "bye bye" acestui obicei. ceaiurile de hamei, conuri de hamei sunt remediu contra acestei practici + evitatul filmelor pentru adulti. in plus daca te masturbezi, care mai e placerea cand faci sex?
Garantez ca nu mai e nici o placere cand faci sex cand te masturbezi regulat. Sotul meu a ajuns sa prefere masturbarea in locul sexului.
Am avut nenumarate discutii, a incercat sa-si controlese apetitul pt masturbare. Dar nu reuseste. Se trezeste la 5 jumate dimineata sa aiba timp de ea. Iar noi n-am mai facut sex de 3 saptamani. Renuntati cat puteti la ea!
Am avut nenumarate discutii, a incercat sa-si controlese apetitul pt masturbare. Dar nu reuseste. Se trezeste la 5 jumate dimineata sa aiba timp de ea. Iar noi n-am mai facut sex de 3 saptamani. Renuntati cat puteti la ea!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50Medicament anti-masturbare
- 14marvelon poate fi o cauza a reducerii dorintei sexuale?
- 6Nu am chef de sex!
- 8Masturbarea si sexul
- 12Dorinta continua!!! Doresc un sfat!
- 6sotul meu nu vrea sex
- 10de ce nu vrea sa facem sex?
- 4De cite ori pe saptamina sex?
- 5Am probleme de virilitate
- 11Stresul, dusmanul tandretei si a sexului ?
- 3libido (apetit sexual) exagerat de crescut
- 3Apetitul sexual ridicat
- 8Erectii foarte dese, apetit sexual foarte mare!
- 8probleme in pat!:(
- 11Relatie fara sex
- 1Nimfoman sau ceva dereglari?
- 2simt nevoia sa fac sex
- 4Prea mult sex?
- 4Lipsa atractie.
- 5Pofta de sex
Mai multe informații despre: Apetitul sexual