este normal sa-mi scoata doar 2 radacini dintr-o masea cu 3 radacini?
buna ziua.
Am o problema cu o masea. de 2 luni merg la doctorul stomatolog saptamanal, pentru o masea. de mentionat este k acum 2 ani am avut probleme cu aceeasi masea. m-am dus la doctor, mi-a plombat-o. intre timp mi-a cazut plomba si a inceput sa ma doara. am fugit iarasi la medic. acesta mi-a plombat maseau in 10 minute, de la prima consultatie. la 5 zile a inceput sa ma doara. mi-a scos plomba, mi-a schimbat tratamentul si-acum mi-a scos maseua. este o masea cu 3 radacini; iar doctorul mi-a scos doar 2 radacini si mi-a lasat un coltisor din maseaua exterioara.
astazi mi-i s-a umflat falca. intrebarea mea, este normal sa-mi scoata doar 2 radacini dintr-o masea cu 3 radacini? poate ca-mi fac prea multe problme, dra de doua luni merg la stomatolog saptamal pentru o masea. multumesc anticipat.
Am o problema cu o masea. de 2 luni merg la doctorul stomatolog saptamanal, pentru o masea. de mentionat este k acum 2 ani am avut probleme cu aceeasi masea. m-am dus la doctor, mi-a plombat-o. intre timp mi-a cazut plomba si a inceput sa ma doara. am fugit iarasi la medic. acesta mi-a plombat maseau in 10 minute, de la prima consultatie. la 5 zile a inceput sa ma doara. mi-a scos plomba, mi-a schimbat tratamentul si-acum mi-a scos maseua. este o masea cu 3 radacini; iar doctorul mi-a scos doar 2 radacini si mi-a lasat un coltisor din maseaua exterioara.
astazi mi-i s-a umflat falca. intrebarea mea, este normal sa-mi scoata doar 2 radacini dintr-o masea cu 3 radacini? poate ca-mi fac prea multe problme, dra de doua luni merg la stomatolog saptamal pentru o masea. multumesc anticipat.
3 comentarii
auch. backa tu esti doctor cumva ? k m-am cam speriat.serios vorbind.
nu dar am trecut si am vazut multe "prevederea este mama intelepciunii"
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15abces dupa extractie?
- 7O posibila infectie dupa extractie!
- 2operatie de extractie la premolar
- 2extractie molari minte inclusi - probleme
- 1Mancarimi dupa extractie
- 1la cât timp de la extracţie se poate efectua un detartraj cu ultrasunete?
- 10dupa extractia molarului de minte.. sangerare si durere puternica
- 2Locul umflat dupa extractie
- 1Extractie prmolar 3.4 - dureri foarte mari
- 0complicatii dupa extractie
- 6Mi-am scos maseaua de minte de sus si ma doare un ganglion sub mandibula la atingere.
- 3Abces dupa extractie:/
- 1Scoaterea firelor dupa operatie masele de minte
- 3întrebarre - cum trebuie sa arate un loc care se vindeca dupa extracție?
- 1Dinte molar de minte lasat jumate la extracție
- 1Extractie acum 3 zile, am un pansament mic acolo
- 2Dupa exctractia dentara
- 1Extracție măsea de minte
- 3Extractie masea inferioara. Nu se acopera gaura
- 2Extracție molar de minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: