este normal sa-mi scoata doar 2 radacini dintr-o masea cu 3 radacini?

buna ziua.
Am o problema cu o masea. de 2 luni merg la doctorul stomatolog saptamanal, pentru o masea. de mentionat este k acum 2 ani am avut probleme cu aceeasi masea. m-am dus la doctor, mi-a plombat-o. intre timp mi-a cazut plomba si a inceput sa ma doara. am fugit iarasi la medic. acesta mi-a plombat maseau in 10 minute, de la prima consultatie. la 5 zile a inceput sa ma doara. mi-a scos plomba, mi-a schimbat tratamentul si-acum mi-a scos maseua. este o masea cu 3 radacini; iar doctorul mi-a scos doar 2 radacini si mi-a lasat un coltisor din maseaua exterioara.
astazi mi-i s-a umflat falca. intrebarea mea, este normal sa-mi scoata doar 2 radacini dintr-o masea cu 3 radacini? poate ca-mi fac prea multe problme, dra de doua luni merg la stomatolog saptamal pentru o masea. multumesc anticipat.
Am o problema cu o masea. de 2 luni merg la doctorul stomatolog saptamanal, pentru o masea. de mentionat este k acum 2 ani am avut probleme cu aceeasi masea. m-am dus la doctor, mi-a plombat-o. intre timp mi-a cazut plomba si a inceput sa ma doara. am fugit iarasi la medic. acesta mi-a plombat maseau in 10 minute, de la prima consultatie. la 5 zile a inceput sa ma doara. mi-a scos plomba, mi-a schimbat tratamentul si-acum mi-a scos maseua. este o masea cu 3 radacini; iar doctorul mi-a scos doar 2 radacini si mi-a lasat un coltisor din maseaua exterioara.
astazi mi-i s-a umflat falca. intrebarea mea, este normal sa-mi scoata doar 2 radacini dintr-o masea cu 3 radacini? poate ca-mi fac prea multe problme, dra de doua luni merg la stomatolog saptamal pentru o masea. multumesc anticipat.
3 comentarii

auch. backa tu esti doctor cumva ? k m-am cam speriat.serios vorbind.

nu dar am trecut si am vazut multe "prevederea este mama intelepciunii"

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7extractie molar, durere insuportabila+eruptie molar de minte
- 4dureri de gingii
- 44Canini strambi - aparat dentar sau extractie?
- 3dupa extractia unei masele ce avea infectie la radacina
- 5daca scot masele, pozitia dintilor se va mai schimba, maxilarul se retrage?
- 1probleme cu dinti
- 5cand se poate face implantul?
- 4Puroi dupa extractie de masea
- 1Se poate face ceva cu dintele acesta?
- 1Probleme masea de minte - Extractie? DA sau NU?
- 1infectie dupa extractie
- 10Extractie Masele de minte
- 2Extracție 5 masele odata
- 2Extracție de maseaua
- 2Extracție canin
- 1Exctractie dentara
- 1Extractie molar dreapta sus
- 2Extractie molar 48
- 2Senzatie ciudata in nas
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: