As vrea sa.mi scot singur o masea
Buna ziua!
Acum acum 2 ani mi s-a spart primul molar de sus si a mai ramas numai o jumatate. De 2 saptamani se clatina destul de tare, banuiesc ca s-a rupt una din radacini. Credeti ca as putea s-a scot acea masea acasa la fel cum mi s-a intamplat in copilarie? OK, acum o sa.mi spuneti sa merg la stomatolog dar nu am bani sa fac lucrul asta. Maseaua nu ma doare decat atunci cand o ating cu mancare.
Multumesc anticipat!
Acum acum 2 ani mi s-a spart primul molar de sus si a mai ramas numai o jumatate. De 2 saptamani se clatina destul de tare, banuiesc ca s-a rupt una din radacini. Credeti ca as putea s-a scot acea masea acasa la fel cum mi s-a intamplat in copilarie? OK, acum o sa.mi spuneti sa merg la stomatolog dar nu am bani sa fac lucrul asta. Maseaua nu ma doare decat atunci cand o ating cu mancare.
Multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna ziua. Nu este indicat sa faceti asta acasa..deoarece poate sa ramana resturi acolo si sa se complice treaba, daca este infectie la radacina iar ar fi o problema pentru ca nu aveti cum sa soateti infectia..la stomatologie va scoate cu chiureta. Poate fi si sangerare mare si este nevoie de fir atunci.. de aceea ar fi mai bine la stomatolog unde stiti ca e bine facut. O extractie este in jur de 70 de lei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Extractie dentara
- 73Extractie de masea de minte + alte 3 masele
- 5dupa extractia unei masele.. mi-a ramas o gaura. in cat timp se vindeca?
- 1scoaterea maselelor de minte !!
- 3Loc umflat dupa extractie. Este infectie?
- 4Extractie masea - absces dentar
- 2extractie masea de lapte la 3 ani jumate
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 1masea extrasa gresit si pusa la loc
- 5gust alterat de la extractia dentara sau poate sa fie si de la candidoza bucala?
- 3extractie masea granulom
- 4Operatie pentru extractia maselei de minte
- 2E normal aşa?
- 0extractie masea
- 5Resturi neidentificate dupa extractie masea
- 2Extracție canin infectat
- 2Dupa exctractia dentara
- 1Molar de minte
- 5Extractie masele
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: