As vrea sa.mi scot singur o masea

Buna ziua!
Acum acum 2 ani mi s-a spart primul molar de sus si a mai ramas numai o jumatate. De 2 saptamani se clatina destul de tare, banuiesc ca s-a rupt una din radacini. Credeti ca as putea s-a scot acea masea acasa la fel cum mi s-a intamplat in copilarie? OK, acum o sa.mi spuneti sa merg la stomatolog dar nu am bani sa fac lucrul asta. Maseaua nu ma doare decat atunci cand o ating cu mancare.
Multumesc anticipat!
Acum acum 2 ani mi s-a spart primul molar de sus si a mai ramas numai o jumatate. De 2 saptamani se clatina destul de tare, banuiesc ca s-a rupt una din radacini. Credeti ca as putea s-a scot acea masea acasa la fel cum mi s-a intamplat in copilarie? OK, acum o sa.mi spuneti sa merg la stomatolog dar nu am bani sa fac lucrul asta. Maseaua nu ma doare decat atunci cand o ating cu mancare.
Multumesc anticipat!
1 comentarii

Buna ziua. Nu este indicat sa faceti asta acasa..deoarece poate sa ramana resturi acolo si sa se complice treaba, daca este infectie la radacina iar ar fi o problema pentru ca nu aveti cum sa soateti infectia..la stomatologie va scoate cu chiureta. Poate fi si sangerare mare si este nevoie de fir atunci.. de aceea ar fi mai bine la stomatolog unde stiti ca e bine facut. O extractie este in jur de 70 de lei.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Extractia maselelor
- 3infectie postextractie
- 49extractie dentara din partea dreapta jos
- 9probleme premolar si o masea
- 4Aparat dentar mobil sau extractie premolari permanenti
- 4Hepatita B si extractia dentara
- 22 extractii deodata: masea de minte + premolar
- 3infectie dupa extractie?
- 1Exista posibiliatea dupa o extractie, sa ramana cicatrice pe gingie?
- 6dupa ce mi-am scos o masea, am ramas cu o gaura
- 1Intrebare legata de o extractie.
- 0extractie masea
- 3Buza, gingie si barba amortita
- 4Extractia premolarilor in vederea tratamentului ortodontic schimba forma fetei in rau?
- 2Extracție 5 masele odata
- 4Extracție Masea
- 6Abces dentar, extractie sau nu la cald?
- 0Extractie masea de minte
- 1Extracție radacina masea
- 1Extractie molar dreapta sus
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: