La cat timp se poate calatorii cu avionul dupa o extracţie
La cat timp dupa extractii este ok sa călătorim cu avionul? In cazul in care extractiile decurg fără Complicaţii!?
Intervenţia consta in îndepărtarea inel Lucrări cu pod destul de veche(aproximativ 25de ani) si extractii pe partea superioară.am înţeles ca este nevoie de aproximativ 6 saptamâni pentru vindecarea locurilor. Insa nu avem acest timp la dispoziţie pentru călătoria cu avionul.
Va rog sa imi daţi un sfat.multumesc
Intervenţia consta in îndepărtarea inel Lucrări cu pod destul de veche(aproximativ 25de ani) si extractii pe partea superioară.am înţeles ca este nevoie de aproximativ 6 saptamâni pentru vindecarea locurilor. Insa nu avem acest timp la dispoziţie pentru călătoria cu avionul.
Va rog sa imi daţi un sfat.multumesc
3 comentarii
Corectura: Depărtarea unei lucrări mai vechi cu punte.scuze:)
Buna seara! Teoretic, se poate calatorii chiar de a doua zi; de obicei, dupa extractie se sutureaza gingia si firele trebuie indepartate la 7-10 zile( de preferat de medicul curant sau de un medic din orasul dumneavoastra). Daca in urma unei extractii a unui dinte superior se deschide sinusul maxilar, atunci se realizeaza o interventie de inchidere a comunicarii spre sinus si trebuie evitate presiunile pe sinus/nas 3-4 saptamani inclusiv variatiile de presiune, intalnite la zbor. Cat despre vindecarea completa a gingiei, necesita intr-adevar cateva saptamani... aici intervin diversele consecinte asumate ale unor lucrarii grabite ( in cazul in care faceti o lucrare in locul dintilor extrasi ) sau reveniti la ceva timp dupa intervetie. Multa Bafta!:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7extractie molar de minte
- 73Extractie de masea de minte + alte 3 masele
- 8Care este cea mai sigura si simpla metoda de a avea o alta masea?
- 3Infectie la nivelul locului de unde a fost extrasa o masea
- 9ajutor - halena si dureri la o luna dupa extractie
- 4extractie dentara incompleta
- 0Frica de avion!
- 5dupa o extractie dentara, am facut febra si ma doare capul
- 1extractie masea minte
- 1inflamatie obraz dupa extractie
- 4imi este frica tare de extractie unei masele
- 1Extractie prmolar 3.4 - dureri foarte mari
- 3Problema extractie granulom (citire radiografie)
- 3Rest mic masea dupa extractie
- 3Extracție măsea de minte
- 0Acord zbor cu avionul
- 1Extracție radacina masea
- 3Suflat nas dupa extractie masea
- 2Extractie molar de minte
- 2Extracție molar de minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara zborul cu avionul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: