Extractie in timpul menstruatiei
Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am auzit ca extractia in timpul menstruatiei nu este recomandata..este adevarat?? Eu ar trebui sa imi scot molarul de minte si nu stiu ce sa fac..mi'e frica sa nu patesc ceva mai grav dupa.Multumesc anticipat:)
4 comentarii
nu e nici o problema eu mi-am scos de multe ori si masele, ultima oara in timpul menstrautiei, mi-am scos caninul, dar eu am intrebat doctorita inainte sa fiu sg ptr ca si eu stiam ca nu se fac extractii in perioada asta.doctorita ma asig ca nu e nici o probl.
Azi dimineata mi-am scos o masea si sunt la menstruatie. Am intrebat medicul si mi-a spus ca nu-i absolut nici o problema. Singura recomandare pe care am primit-o de la doi stomatologi a fost sa nu-mi extrag maselele seara, dar am si uitat motivul pentru care mi s-a spus asta.
Probleme in timpul menstruatiei ar putea fi o probabila (dar nu obligatorie) singerare mai mare la locul extractiei, precum si o sensibilitate generala mai mare a pacientei. Dar nici unul dintre aceste motive nu reprezinta o contraindicatie de a se face extractii in perioada menstruatiei.
"Singura recomandare pe care am primit-o de la doi stomatologi a fost sa nu-mi extrag maselele seara"
E un mit. Nefondat.
"Singura recomandare pe care am primit-o de la doi stomatologi a fost sa nu-mi extrag maselele seara"
E un mit. Nefondat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1menstruatie cu aspect zat de cafea
- 2ciclul menstrual la adolsecenta
- 4menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
- 4colt ramas in urma extractiei
- 3am probleme cu dantura...
- 4Menstruatia dupa Postinor.. cand trebuie sa vina?
- 5Sinus deschis in urma extractiei
- 7Extractie masea de minte. Rog ajutor.
- 5dupa o extractie dentara, am facut febra si ma doare capul
- 5daca scot masele, pozitia dintilor se va mai schimba, maxilarul se retrage?
- 1Post operatie masea de minte
- 4masea rupta pe jumatate.reconstructie sau extractie?
- 1Colt de masea dupa 10 luni de la extractie
- 2Canal ramas gol dupa extractie masea
- 1infectie dupa extractie
- 2Operație sau extracție
- 3Buza, gingie si barba amortita
- 4Extractie incisiv superior
- 2Extracție dentara
- 2Vreau sa mi se scoata maseaua
Mai multe informații despre: Menstruatia Extractia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: