Dinte scos gresit
Buna seara.
La fiul meu de 6 ani jumate i s-a miscat un incisiv primar de jos, in spatele căruia a început sa-i crească dintele permanent. Am mers cu el la stomatolog sa-l scoată, dar din greşeala i-a scos incisivul secundar(daca bine zic), care nu se mişca, si care a avut ditamai rădăcina.
Acum eu vreau sa stiu cât de mare problema e asta? I se vor deregla dinţii din aceasta cauza?
Multumesc anticipat!
La fiul meu de 6 ani jumate i s-a miscat un incisiv primar de jos, in spatele căruia a început sa-i crească dintele permanent. Am mers cu el la stomatolog sa-l scoată, dar din greşeala i-a scos incisivul secundar(daca bine zic), care nu se mişca, si care a avut ditamai rădăcina.
Acum eu vreau sa stiu cât de mare problema e asta? I se vor deregla dinţii din aceasta cauza?
Multumesc anticipat!
3 comentarii
buna seara.in mod normal nu va pati nimic deosebit, numai sa stati sa il urmariti si in caz ca sesizati ceva deosebit sa va adresati de urgenta unui medic dentist/ortodont. multa sanatate
Va multumesc pentru răspunsul prompt. Dar la ce anume ar trebui sa fiu atenta?
Buna seara,
In mod normal, nu se va intampla nimic grav, avand in vedere ca este un dinte de lapte.
Puteti insa monitoriza eruptia dintelui permanent, si pentru orice modificare de pozitie a acestuia apelati la un medic ortodont.
In mod normal, nu se va intampla nimic grav, avand in vedere ca este un dinte de lapte.
Puteti insa monitoriza eruptia dintelui permanent, si pentru orice modificare de pozitie a acestuia apelati la un medic ortodont.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2extractie in perioada alaptarii
- 22Fistula dentara se inchide de la sine? Rog raspuns
- 5Extractia maselelor
- 2extractia molarului de minte
- 5inflamatie si durere dupa extragere
- 89Durere dupa extractie
- 4vindecarea dupa extractie dureaza prea mult!
- 44Canini strambi - aparat dentar sau extractie?
- 8granulom si abces...pot scapa de extractie?
- 9ajutor - halena si dureri la o luna dupa extractie
- 4Hepatita B si extractia dentara
- 22 extractii deodata: masea de minte + premolar
- 3e greu de extras maseaua de minte?
- 4Care sunt urmarile unei extractii?
- 1Mancarimi dupa extractie
- 4Urgent, extractie premolar se vindeca foarte greu !
- 1Extractie prmolar 3.4 - dureri foarte mari
- 3umflatura
- 2Operație sau extracție
- 3Abces dupa extractie:/
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: