Dinte scos gresit

Buna seara.
La fiul meu de 6 ani jumate i s-a miscat un incisiv primar de jos, in spatele căruia a început sa-i crească dintele permanent. Am mers cu el la stomatolog sa-l scoată, dar din greşeala i-a scos incisivul secundar(daca bine zic), care nu se mişca, si care a avut ditamai rădăcina.
Acum eu vreau sa stiu cât de mare problema e asta? I se vor deregla dinţii din aceasta cauza?
Multumesc anticipat!
La fiul meu de 6 ani jumate i s-a miscat un incisiv primar de jos, in spatele căruia a început sa-i crească dintele permanent. Am mers cu el la stomatolog sa-l scoată, dar din greşeala i-a scos incisivul secundar(daca bine zic), care nu se mişca, si care a avut ditamai rădăcina.
Acum eu vreau sa stiu cât de mare problema e asta? I se vor deregla dinţii din aceasta cauza?
Multumesc anticipat!
3 comentarii

buna seara.in mod normal nu va pati nimic deosebit, numai sa stati sa il urmariti si in caz ca sesizati ceva deosebit sa va adresati de urgenta unui medic dentist/ortodont. multa sanatate

Va multumesc pentru răspunsul prompt. Dar la ce anume ar trebui sa fiu atenta?

Buna seara,
In mod normal, nu se va intampla nimic grav, avand in vedere ca este un dinte de lapte.
Puteti insa monitoriza eruptia dintelui permanent, si pentru orice modificare de pozitie a acestuia apelati la un medic ortodont.
In mod normal, nu se va intampla nimic grav, avand in vedere ca este un dinte de lapte.
Puteti insa monitoriza eruptia dintelui permanent, si pentru orice modificare de pozitie a acestuia apelati la un medic ortodont.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43Extraxtie masea, insomnie si gingia umflata
- 3extractie cu umflatura
- 3extractie masea
- 3Loc umflat dupa extractie. Este infectie?
- 2Mi-am scos o masea.
- 3extractie infectie
- 6Cam in cat timp ar trebui sa se inchida definitiv sinusul?
- 1inflamatie obraz dupa extractie
- 1Mancarimi dupa extractie
- 5cand se poate face implantul?
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 10dupa extractia molarului de minte.. sangerare si durere puternica
- 1Scoatere masea
- 2Extractie masea
- 1Infecție nedureroasa
- 5Puroi in urma scoaterii măselei de minte
- 0Probleme postextractionale ale unui rest radicular ce comunica cu sinusul!
- 5Abceees pe gingia maselei extrase!
- 2Extracție dentara
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: