Extractie masele de minte
Buna ziua,
Am toate masele de minte crescute si am fost la stomatologie pentru control. Mi-a fost recomndat sa imi scot toate masele de minte deoarece dintii imi sunt inghesuiti. Mentionez ca masele nu ma dor si nu sunt cariate. Ar trebui extrase chiar daca nu am nici un disconfort?
Am toate masele de minte crescute si am fost la stomatologie pentru control. Mi-a fost recomndat sa imi scot toate masele de minte deoarece dintii imi sunt inghesuiti. Mentionez ca masele nu ma dor si nu sunt cariate. Ar trebui extrase chiar daca nu am nici un disconfort?
1 comentarii
Buna ziua,
Da ar trebui scoase in cazul in care sunt inghesuiti dintii, si sunt multe motive pentru care se face aceasta recomandare. Rugati medicul sa va explice specific pentru cazul dumneavoastra de ce este bine sa vi le scoateti. Din pacate nu ma pot pronunta fara sa vad o radiografie.
O zi buna!
Da ar trebui scoase in cazul in care sunt inghesuiti dintii, si sunt multe motive pentru care se face aceasta recomandare. Rugati medicul sa va explice specific pentru cazul dumneavoastra de ce este bine sa vi le scoateti. Din pacate nu ma pot pronunta fara sa vad o radiografie.
O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6maseaua de minte de ce nu se trateaza?
- 2extractie masea de minte
- 4Maseaua de minte si umflatura gingivala
- 6La radiografie mai aparea o masea, dar mie inca nu mi-a iesit
- 4maseaua de minte...
- 4In incurcatura. am nevoie de un sfat
- 7plomba dureroasa
- 1Molarul de minte
- 1Rubeola, puroiul in gat si maseaua de minte.
- 2Molarii de minte
- 2durere post-extractie masea de minte
- 2Probleme cu maselele de minte si dinti
- 1Problema molari de minte
- 1Extracție măsea de minte
- 3Maseaua de minte
- 3Extractie masea de minte
- 1Crestere masea de minte
- 1Masea de minte
- 2Măsele de minte
- 4Durere molari de minte
Mai multe informații despre: Maseaua de minte