maseluta de minte
luni am facut operatie la o maseluta de minte, la 30 de min dupa mi s-a umflat toata fata si gatul si s-a intarit, am fost in fiecare zi la control, am facut infectie, mi-a scos firele dupa 3 zile ca sa se dreneze locul, acum mai sunt doar putin umflata si vanata la obraz dar m-au apucat niste dureri groaznice, la inceput mi s-a dat cefalexin de 500, am luat si piafen si nurofen forte si degeaba ma lasa 2 ore apoi iar ma doare.Azi mi-a zis sa iau tador si vitaseng, nu mai suport durerea
2 comentarii
te inteleg acum trei saptamani am suferit si eu la fel o extractie de molar de minte si a fost groaznic.am avut si complicatii pe langa faptul k a uitat cateva fire din 4 sau 5 cate au fost a extras decat unul cik le-am inghitit, nu mai are importanta k le-am scos eu vreo 2 dupa o saptamana.am avut dureri groaznice de nesuportat si am luat ketonal de 150, am ajuns si la 6 in 24 de ore artro pt k ma dureau articulatiile maxelarului si arcoxia, fiole de algocalmin chiar si un anestezic local dentocalmin (nu il recomand)toate acestea nu aveau efect decat maxim 3 ore dupa care incepeau iar durerile.dupa o saptamana de chin am fost la un medic la facultate si mi-a zis k durerile sunt si de la resturile care intra in locul unde a fost dintele iar ele se vor diminua daca voi curata constant locul cu ser fiziologic, corsodil, sau betadina asta am si facut cu ajutorul unei seringi am putut curata locul acela.sper sa iti treaca si sa nu mai ai probleme.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4extractia maselei de minte
- 4dureri: lucrare premolari, masele de minte si urechi
- 2extractie masea de minte
- 0Masea de minte care nu are loc sa iasa
- 13imi iese maseaua de minte si de doua zile nu pot dormi
- 5masea de minte-dureri insuportabile dupa scoaterea nervului
- 6durere masea de minte?
- 6m-am trezit cu fata umflata, durerea (de dinti) a cam trecut, simt cum gingia este crapata
- 1dupa extractia unei masele de minte a inceput sa ma doara locul
- 4maseaua de minte cariata
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 6Care este maseaua de minte?
- 2Maseaua de minte
- 0Masea de minte cresuta in exterior
- 4Operatie pentru extractia maselei de minte
- 1Molar de minte spart
- 1Dupa extractie molar de minte inclus..
- 1Ganglioni umflati si masea minte
- 1Ajutor! miros foarte urât de unde am scos molarul de minte
- 3Extractie molar minte sau nu
Mai multe informații despre: Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: