Probleme masea minte-Dureri cap

Buna ziua,
As dori sa adresez aici o intrebare, in speranta ca voi primi un sfat.
De o luna am dureri de cap. La inceput acestea s-au situat la nivelul fruntii, si apareau dimineata la trezire. De 2 saptamani, acestor dureri li s-au mai adaugat si dureri mai accentuate pe partea dreapta a capului(frunte, tample, crestetul capului si spatele urechii). Am facut o radiografie panoramica, unde s-a observat ca maseaua de minte situata in partea dreapta sus este cariata, iar caria este destul de aproape de nerv. Ceea ce ma sperie este faptul ca maseaua ma doare mult mai putin si mai rar decat ma doare capul.
Este posibil ca aceasta sa fie cauza durerilor de cap?
De mentionat ar mai fi ca aceasta masea de minte a mai fost cariata in trecut, insa am reusit sa o salvez.(in urma cu un an).
Va multumesc.
As dori sa adresez aici o intrebare, in speranta ca voi primi un sfat.
De o luna am dureri de cap. La inceput acestea s-au situat la nivelul fruntii, si apareau dimineata la trezire. De 2 saptamani, acestor dureri li s-au mai adaugat si dureri mai accentuate pe partea dreapta a capului(frunte, tample, crestetul capului si spatele urechii). Am facut o radiografie panoramica, unde s-a observat ca maseaua de minte situata in partea dreapta sus este cariata, iar caria este destul de aproape de nerv. Ceea ce ma sperie este faptul ca maseaua ma doare mult mai putin si mai rar decat ma doare capul.
Este posibil ca aceasta sa fie cauza durerilor de cap?
De mentionat ar mai fi ca aceasta masea de minte a mai fost cariata in trecut, insa am reusit sa o salvez.(in urma cu un an).
Va multumesc.
1 comentarii

Buna dimineata,
Molarul de minte cariat profund poate afecta nervul si poate provoca dureri de cap, care ajung pana la ceafa.
Daca radiologic si clinic s-a constatat ca nu mai poate fi salvat este recomandat sa il extrageti.
Molarul de minte cariat profund poate afecta nervul si poate provoca dureri de cap, care ajung pana la ceafa.
Daca radiologic si clinic s-a constatat ca nu mai poate fi salvat este recomandat sa il extrageti.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri: lucrare premolari, masele de minte si urechi
- 7Despre complicatiile maselei de minte.
- 4Maseaua de minte si umflatura gingivala
- 5masea de minte-dureri insuportabile dupa scoaterea nervului
- 1Dureri dupa extragerea unei masele de minte
- 7Extractie masea de minte. Rog ajutor.
- 6dureri ingrozitoate pe jumatea stanga a fetei
- 0maseaua de minte
- 1Rubeola, puroiul in gat si maseaua de minte.
- 1interventie chirurgicala 'masea minte'
- 2Molarii de minte
- 0Complicatii masea de minte
- 1Durere la maseua de minte
- 0Masea de minte cresuta in exterior
- 2Probleme cu maselele de minte si dinti
- 2masele cariate si masea de minte
- 3Maseaua de minte
- 1Crestere masea de minte
- 2Extractie molar 48
- 2Gelasponul de la extracția măselei de minte poate cădea?
Mai multe informații despre: Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: