extractie masea

Acum 2 zile mi-am extras o masea din partea inferioara, nu mi.am facut implant sau punte. Vrea sa stiu daca ma mai pot clati in gura apa de gura si ce anume sa evit pana cand imi voi face implantul.
2 comentarii

Buna seara am si eu o problema mi.am scos o masea am facut infectie era umflata iar cand sa desumflat am dat de colturi care se rup cu mana dar nu toate...iar cand se inchide gingia ma doare pt ca ma inteapa acele colturi!este normal...unele persoane mi.au spus ca au patit la fel si or sa cada acele colturi dar Ale
mele nu se misca toate!
mele nu se misca toate!

Buna ziua,
Acele colturi pot fi resturi din maseaua dumneavoastra sau bucati de os care se desprind un urma extractiei.Nu la toti pacientii este acelasi motiv! Atata timp cat sunt fixe si bine intepetite si nu le puteti trage singura, va sugerez sa veniti sa le scoata un medic de acolo pentru ca daca se vindeca asa puteti avea probleme pe termen lung si sa fie necesara reinterventia.
Acele colturi pot fi resturi din maseaua dumneavoastra sau bucati de os care se desprind un urma extractiei.Nu la toti pacientii este acelasi motiv! Atata timp cat sunt fixe si bine intepetite si nu le puteti trage singura, va sugerez sa veniti sa le scoata un medic de acolo pentru ca daca se vindeca asa puteti avea probleme pe termen lung si sa fie necesara reinterventia.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4colt ramas in urma extractiei
- 6Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 2extractie masea de minte
- 22extractie premolari superiori pt aparat dentar
- 17Dupa extractie, mi-a ramas un ciob
- 3Loc umflat dupa extractie. Este infectie?
- 1Extragere masea
- 5Radacina ramansa dupa extractie este o problema?
- 2Masea cu infectie extrasa
- 4Care sunt urmarile unei extractii?
- 3extragerea dintilor poate genera deplasarea maxilarului sau mandibulei?
- 0complicatii dupa extractie
- 3Extractii masele
- 6Mi-am scos maseaua de minte de sus si ma doare un ganglion sub mandibula la atingere.
- 1As vrea sa.mi scot singur o masea
- 0Probleme postextractionale ale unui rest radicular ce comunica cu sinusul!
- 1Extractie acum 3 zile, am un pansament mic acolo
- 1Măsea inflamată după o extracție dar fara durere
- 1Extractie canin cu probleme postextragere, la dinte invecinat
- 3Urmeaza extractia celor 4 molari de minte si as avea nevoie de un sfat.
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: