extractie masea
Acum 2 zile mi-am extras o masea din partea inferioara, nu mi.am facut implant sau punte. Vrea sa stiu daca ma mai pot clati in gura apa de gura si ce anume sa evit pana cand imi voi face implantul.
2 comentarii
Buna seara am si eu o problema mi.am scos o masea am facut infectie era umflata iar cand sa desumflat am dat de colturi care se rup cu mana dar nu toate...iar cand se inchide gingia ma doare pt ca ma inteapa acele colturi!este normal...unele persoane mi.au spus ca au patit la fel si or sa cada acele colturi dar Ale
mele nu se misca toate!
mele nu se misca toate!
Buna ziua,
Acele colturi pot fi resturi din maseaua dumneavoastra sau bucati de os care se desprind un urma extractiei.Nu la toti pacientii este acelasi motiv! Atata timp cat sunt fixe si bine intepetite si nu le puteti trage singura, va sugerez sa veniti sa le scoata un medic de acolo pentru ca daca se vindeca asa puteti avea probleme pe termen lung si sa fie necesara reinterventia.
Acele colturi pot fi resturi din maseaua dumneavoastra sau bucati de os care se desprind un urma extractiei.Nu la toti pacientii este acelasi motiv! Atata timp cat sunt fixe si bine intepetite si nu le puteti trage singura, va sugerez sa veniti sa le scoata un medic de acolo pentru ca daca se vindeca asa puteti avea probleme pe termen lung si sa fie necesara reinterventia.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Infectie la nivelul locului de unde a fost extrasa o masea
- 3este normal sa-mi scoata doar 2 radacini dintr-o masea cu 3 radacini?
- 15Extractia dentara si sarcina
- 3extractie masea
- 0Durere dupa scoaterea maselei!
- 6Care este maseaua de minte?
- 1Extractie masea nereusita
- 1Extractie masea prin interventie chirurgicala
- 6dupa ce mi-am scos o masea, am ramas cu o gaura
- 0Dupa extractia maselii de minte si umflarea fetei
- 3Extracție Masea
- 3Extractie masea de minte
- 2Extragere Dinți 5
- 9Cheagul de sange nu mai este in alveola
- 3Extractie masele
- 3întrebarre - cum trebuie sa arate un loc care se vindeca dupa extracție?
- 2Extracție canin
- 1Extracție radacina masea
- 1Fire scoase prea devreme
- 1Extractie canin cu probleme postextragere, la dinte invecinat
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: