e posibil sa fiu insarcinata?
![annnnamarria](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, daca e posibil.Pe data de 6 octombrie 2012 am facut o intrerupere de sarcina la 10 saptamani deoarece, dupa spusele medicului meu, se oprise din evolutie.Am luat anticonceptionale yaz la recomandarea dumnealui doar o luna, apoi, nu am mai luat nimic pana luna aceasta.Pe data de 14 noiembrie mi-a venit menstruatia, insa eu prima pastila am luat-o pe data de 16, adica a treia zi a cm si anume in jurul amiezii.seara am avut contact sexual fara alte masuri de protectie.ce vreau sa va intreb e ca este posibil sa fiu insarcinata dat fiind ca amluat pastila a treia zi a cm si am avut contact sexual. la cateva ore dupa, fiind prima luna dupa aproape un an de pauza?multumesc!
1 comentarii
![Dr. Mihnea Dragomir](/arata_img.php?img=cont_4644.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Informatiile prezentate sunt neclare. Pentru clarificare, mentionati data inceperii primei pilule de yaz (6 octombrie ? Mai tarziu ?), data terminarii primei folii. Ce inseamna, mai exact, "nu am mai luat nimic pana luna aceasta" ? Ati reluat yaz-ul ? Daca da, cand anume?
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Triregol si sarcina
- 18E insarcinata daca sperma care a fost ejaculata in exterior se prelinge in vagin? Raspunsuri, va rog
- 6doresc un raspuns va rog cat puteti de repede: e insarcinata?
- 5Cand apar semnele de gravida?
- 25Sunt sau nu insarcinata?
- 9o mica problema: oare sunt insarcinata?
- 8e sarcina?
- 3Daca nu a ejaculat am sanse sa raman gravida?
- 8sarcina?ajutati-ma si pe mine va rog
- 8pot ramane gravida?
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 3sunt insarcinata?
- 2E posibil sa fiu insarcinata desi am facut trei teste de sarcina?
- 3am si eu o intrebare: pot fi insarcinata?
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 1sunt insarcinata?...pentru ca am deja doi copii
- 3Minune
- 0Sunt gravida? ajutati ma
- 4pete de sange dupa terminarea ciclului
- 1Semne de sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: