este nesanatos sa iti amani menstruatia?

30-03-2008
iddeforum
Nu este medic/terapeut
iddeforum
stiu despre amanarea cu ajutorul pilulelor a ciclului. as vrea sa stiu daca este nesanatos sau nu. multumesc.
3 comentarii
0
30-03-2008, ora 00:00
kid
Nu este medic/terapeut
kid
Un sfat:te duci la un medic ginecolog sau la planificare familiara si iti va spune totul despre asa ceva.eventual iti va si da un tratament cu anticonceptionale. nu este nesanatos dar se cunosc si efecte secundare ale acestora. du-te si vei afla multe. :)
0
03-04-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Unul din avantajele anticonceptionalelor este posibilitatea dirijarii venirii menstruatiei. Acest lucru nu e nesanatos, daca amanarea se face pentru cel mult 2 luni.
0
06-05-2008, ora 00:00
getuta
Nu este medic/terapeut
getuta
eu cred ca nu este sanatos deoarece organismul femeii a fost creat in asa fel incat in fiecare luna sa se defasoare acest ciclu menstrual, si daca noi umblam la el atunci dereglarile le vom simti pe pielea noastra
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum să-ți întârzii menstruația pentru câteva zile?
  •