amanare menstruatie
daca nu fac pauza de 7 zile la anticonceptionale imi aman menstruatia?nu vreau s-o aman decat cu 3-4 zile, si as vrea sa stiu cum fac apoi sa-mi vina din nou, ca nu vreau s-o aman cu o luna.multumesc mult daca m-ati ajuta cu un raspuns urgent ca in 2 zile plec in concediu.
2 comentarii
Foarte simplu si eficient: in loc sa faceti pauza, luati in continuare, apoi faceti pauza de 7 zile cand vreti. Restul pilulelor ramase din al doilea flacon nu le mai luati dupa pauza, ci pastrati-le ca nu se stie cand folosesc. Dupa pauza incepeti deci folie noua.
Cele de mai sus sunt valabile in cazul pilulelor monofazice. Daca luati alt fel de pilule, e riscant sa amanati menstra.
Cele de mai sus sunt valabile in cazul pilulelor monofazice. Daca luati alt fel de pilule, e riscant sa amanati menstra.
buna...am si eu o intrebare!iau anticonceptionale de 4 luni si luna asta nu vreau sa fac pauza de 7 zile pt ca plec la mare si ar trebui sa-mi vina fix atunci!este vreo problema daca incep o noua folie in momentu terminarii actualei?...eu iau Triquilar, preparat trifazic, este bine daca procedez cum vreau?nu mi se va deregla ciclul?...si mai am o intrebare?dupa terminarea celei de a doua folii cum procedez?fac pauza de 7 zile si dupa aceea continui cu o noua folie sau trebuie facuta mai multa pauza?va multumesc mult si as dori un raspuns urgent!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Anticonceptionale pt. a impiedica menstruatia catva timp
- 3pot modifica data menstruatiei?
- 3este nesanatos sa iti amani menstruatia?
- 4amanarea ciclului menstrual cu 3, 4 zile
- 3vreau sa plec la mare... cum sa fac sa-mi aman menstruatia?
- 1vitamina k ajuta la amanarea mentruatiei?
- 0exista vreun medicament pt intarzierea menstruatiei?
- 0Orgametril si ovulatia
- 2Intrerupere menstruatie!
- 3Întârzierea menstruatiei
- 2Amânare menstruație, va roggg
- 0vitamina k- eficienta sau nu?
- 4Orgametril
- 2Sângerări anormale
- 1Prima administrare de anticonceptionale
- 0Intarzierea menstruatiei
- 0Intarzierea fortata a menstruatiei
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Anticonceptionale