Amanare menstruatie
Buna ziua,
Nu stiu daca s-a mai discutat despre acest subiect, de aceea imi cer scuze daca nu am fost atenta.
Luna viitoare, mai exact pe 9 iulie 2011 voi fi mireasa. Aceea este si ziua cand ar trebui sa imi vina menstruatia. Fiindca nu as vrea ca ziua sa imi fie stricata de dureri etc., as vrea sa aman cumva menstruatia. Am citit pe internet ca acest lucru s-ar putea face prin administrarea de anticonceptionale. Eu insa am folosit pana acum alte metode de protectie si nu stiu daca este adevarata informatia sau este doar un zvon. Daca e corecta, ce anticonceptionale as putea lua si care ar fi perioada cea mai scurta pentru a avea efect?
Mentionez ca am 24 de ani, 1, 65 m si 49 Kg.Nu stiu daca e nevoie de aceste informatii pentru recomandare.:)
Multumesc pentru ajutor!
Nu stiu daca s-a mai discutat despre acest subiect, de aceea imi cer scuze daca nu am fost atenta.
Luna viitoare, mai exact pe 9 iulie 2011 voi fi mireasa. Aceea este si ziua cand ar trebui sa imi vina menstruatia. Fiindca nu as vrea ca ziua sa imi fie stricata de dureri etc., as vrea sa aman cumva menstruatia. Am citit pe internet ca acest lucru s-ar putea face prin administrarea de anticonceptionale. Eu insa am folosit pana acum alte metode de protectie si nu stiu daca este adevarata informatia sau este doar un zvon. Daca e corecta, ce anticonceptionale as putea lua si care ar fi perioada cea mai scurta pentru a avea efect?
Mentionez ca am 24 de ani, 1, 65 m si 49 Kg.Nu stiu daca e nevoie de aceste informatii pentru recomandare.:)
Multumesc pentru ajutor!
3 comentarii
poti incepe sa iei anticonceptionale monofazice ( aceesi culoare toate pastilutele ) din prima zi a menstruatiei, iei 21 de pastile dupa care pauza 7 zile in care ar trebui sa iti apara menstruatia. daca nu faci aceasta pauza si incepi o noua folie menstruatia nu iti va aparea. sper ca ti-am fost de ajutor. bafta
da, lavi_89 are dreptate, si eu am facut asa de mai multe ori si a fost totul ok. Deci asa cum a spus si lavi_89 incepi folia de anticonceptionale in prima zi de menstruatie si cand o termini incepi alta fara nici o zi de pauza si asa amani menstruatia cat vrei tu. In clipa in care opresti a doua folie menstruatia ar trebui sa apara. Eu cand am facut asta am dus pana la capat si a2a folie n-am oprit'-oinainte sa termin toate pastilele. CASA DE PIATRA :"!
Multumesc mult! Asa am facut. Am inceput sa iau Yasmine, insa fara recomandare din partea medicului. Sunt impotriva anticonceptionalelor, asa ca sper ca aceste 40 de zile cat voi lua, sa nu imi dauneze prea mult.
Multumesc inca o data si pentru urari!
Multumesc inca o data si pentru urari!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot modifica data menstruatiei?
- 2amanare menstruatie
- 3vreau sa plec la mare... cum sa fac sa-mi aman menstruatia?
- 4trebuie curand sa merg la mare si atunci o sa am menstruatie
- 0Intarziere menstruatie.Ajutor!
- 1As dori intarzierea mentruatiei cu aprox. o saptamana
- 6Am nevoie urgenta de răspuns
- 1Anticonceptionale
- 2Amânare menstruație, va roggg
- 0Amânarea menstruației cu 2 săptămâni înainte
- 4Orgametril
- 2Sângerări anormale
- 1Prima administrare de anticonceptionale
- 0Intarzierea fortata a menstruatiei
- 0Schimbarea perioadei menstruale