Amanare menstruatie- Orgametril
Buna
As dori sa imi aman menstruatia pentru 3-4 zile, drept pt care in urma unui consult ginecologic am cerut si o parere in acest sens. Mi s-au expus cele doua metode- anticonceptionale sau progresteron, dintre care eu am ales-o pe cea din urma. Problema este ca nu stiam exact care sunt efectele adverse sau la ce as putea sa ma expun. Stiu de prezenta unui chist pe ovar, nu stiu insa de ce natura este, iar toate efectele adverse ale Orgametrilului, despre care am citit, m-au pus pe ganduri. Imi este putin frica de ce efecte adverse s-ar putea genera.
Intrebarea mea este acum: dintre cele doua, care ar avea mai putine efecte adverse?
Sau ce as putea sa fac sa imi aman menstruatia, sau sa ii fortez aparitia, cu efecte adverse cat mai mici asupra organismului/ sistemului endocrin?
Va multumesc anticipat!
As dori sa imi aman menstruatia pentru 3-4 zile, drept pt care in urma unui consult ginecologic am cerut si o parere in acest sens. Mi s-au expus cele doua metode- anticonceptionale sau progresteron, dintre care eu am ales-o pe cea din urma. Problema este ca nu stiam exact care sunt efectele adverse sau la ce as putea sa ma expun. Stiu de prezenta unui chist pe ovar, nu stiu insa de ce natura este, iar toate efectele adverse ale Orgametrilului, despre care am citit, m-au pus pe ganduri. Imi este putin frica de ce efecte adverse s-ar putea genera.
Intrebarea mea este acum: dintre cele doua, care ar avea mai putine efecte adverse?
Sau ce as putea sa fac sa imi aman menstruatia, sau sa ii fortez aparitia, cu efecte adverse cat mai mici asupra organismului/ sistemului endocrin?
Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Anticonceptionale pt. a impiedica menstruatia catva timp
- 3este nesanatos sa iti amani menstruatia?
- 3Amanare menstruatie
- 0exista vreun medicament pt intarzierea menstruatiei?
- 0Amanare menstruatie
- 6Am nevoie urgenta de răspuns
- 1Anticonceptionale
- 0Cum imi pot intarzia menstruatia
- 0vitamina k- eficienta sau nu?
- 4Orgametril
- 2Sângerări anormale
- 1Prima administrare de anticonceptionale
- 0întârzierea ciclului menstrual
- 0Intarzierea menstruatiei
- 0Intarzierea fortata a menstruatiei
- 1Intarzierea menstruatiei