Amânare menstruație, va roggg
Bună. Sunt convinsa ca s-a mai discutat, dar nu reușesc sa găsesc topicul, membru nou fiind, asa ca dacă ma ajutați v-aș fi recunoscătoare.
Anul trecut, menstruație in concediu..horror. As vrea sa evit vara asta. Nu iau AC, dar ma gândeam sa ma apuc de luna asta (Karissa am cumpărat), din prima zi de menstruație, pe 11, și sa nu întrerup cele 7 zile. Am 37 ani, 2 copii, sănătoasă.. Functiuneaza? Dpdv al efectelor secundare ar trebui sa îmi fac probleme? Aveți soluții mai eficiente?
Mulțumesc
Anul trecut, menstruație in concediu..horror. As vrea sa evit vara asta. Nu iau AC, dar ma gândeam sa ma apuc de luna asta (Karissa am cumpărat), din prima zi de menstruație, pe 11, și sa nu întrerup cele 7 zile. Am 37 ani, 2 copii, sănătoasă.. Functiuneaza? Dpdv al efectelor secundare ar trebui sa îmi fac probleme? Aveți soluții mai eficiente?
Mulțumesc
2 comentarii
Functioneaza daca nu opriti tratamentul pana va intoarceti din concediu, apoi vine menstra in 3-4 zile dupa ce le-ati oprit. Atentie daca sunteti fumatare sau cu risc de tromboze venoase (daca aveti trombofilii) e bine sa luati in acelasi timp cate un aspenter/zi pentru a reduce riscul de formare a cheagurilor de sange in circulatie!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cum pot face sa vina mai repede?
- 3este nesanatos sa iti amani menstruatia?
- 4amanarea ciclului menstrual cu 3, 4 zile
- 1vitamina k ajuta la amanarea mentruatiei?
- 0exista vreun medicament pt intarzierea menstruatiei?
- 0Intarziere menstruatie.Ajutor!
- 1As dori intarzierea mentruatiei cu aprox. o saptamana
- 0Orgametril si ovulatia
- 6Am nevoie urgenta de răspuns
- 0Cum imi pot intarzia menstruatia
- 0Amânarea menstruației cu 2 săptămâni înainte
- 0Sfaturi pentru amanarea menstruatiei
- 0Intarzierea menstruatiei
- 0Intarzierea fortata a menstruatiei
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Anticonceptionale
- 0Amânarea menstruatiei