sufar de stenoza esofagiana - sfaturi
Am 30 si sufar de stenoza esofagiana post ingestie solutie caustica (involuntar). As dori sa ma operez sa-mi fac esofagoplastie si am nevoie sa aflu unde as putea face acest lucru, un doctor fff bun in acest domeniu. Daca ma puteti ajuta cu aceste informatii va rog mult s-o faceti, am 2 copii de crescut si am mare nevoie sa revin la o viata normala. Multumesc!
6 comentarii
Spitalul Sf. Spiridon Iasi, Sectia medicala II, Doctorul Gheorghe Balan
Am avut acelasi lucru ca tine dar cu ajutorul lui Dumnezeu si al Doctorilor Balan Gheorghe, Gologan Elena si Prof. Carol Stanciu am scapat de esofagoplastie si ma simt foarte bine am 35 ani si am avut probleme in 1994.
MULTUMESC MULT PT RASPUNS! EU MOMENTAN FAC DILATARI CAM LA 3 SAPATAMANI SI VROIAM SA STIU DACA AM ALTA SANSA...TU TE-AI OPERAT?
MULTUMESC MULT!
MULTUMESC MULT!
Nu m-am operat dar am facut dilatatii din doua in doua zile timp de 30 zile apoi o pauza de 3 saptamani apoi din nou. Toate sedintele au durat 1 an de zile.
Draga Raluca, si eu am baut soda cautica la varsta de 2 ani. Dupa multi ani de dilatari s-a rezolvat fara esofagoplastie. Acum am 26 de ani si Slava Domnului duc o viata absolut normala.
Pe mine m-a salvat D-na doctor Sarau, de la Spitalul ORL din Timisoara. Multa sanatate!
Pe mine m-a salvat D-na doctor Sarau, de la Spitalul ORL din Timisoara. Multa sanatate!
Bună, am nepotica de 2 luni şi are stenoză esofagiană. Ne-a spus doctorul că săptămâna asta o operează, şi vroiam să ştiu dacă este grea operaţia şi dacă poate păţi ceva.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2esofagita de reflux
- 6Esofagita gr. B ( Los Angeles) + Salami Ulcer Duodenal
- 3tratamentul pe care il urmez
- 12bila lenesa... esofagita de refux... colita...
- 4esofagita... nu mai trece
- 4mi-e teama... de ce?
- 0Esofagita de reflux sau boala pulmonara?
- 2dupa esofagita de reflux
- 0diaree esofagita hemoroizi
- 6Lipsa poftei de mancare, gastrita acuta
- 4Esofagita de reflux cronica?
- 2am o gastrita re reflux si o esofagita de reflux
- 8Sunt disperat- de la os de peste la esofagita de reflux (dureri mari)
- 1Esofagita sau laringita?
- 4Dureri mari, helicobacter, esofagita
- 2Esofagita de reflux gastroesofagian
- 0Esofagita de Reflux
- 3Esofagita- intepaturi piept endoscopie
- 3Esofagita grad A, gastro-duodenita prin reflux alcalin
Mai multe informații despre: Esofagita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: