Faringospray - inlocuitor, BRGE
Buna ziua!
In urma cu un an am postat o intrebare legata de gatul meu in permanenta iritat si racit.In urma postarii mi-ati sugerat sa merg la gastro pentru investigatii.Am mers la un consult si mi s-a confirmat ca fac reflux gastroesofagian in somn.Am tinut regim alimentar cat de strict am putut si intradevar simptomele au fost mult atenuate.Fata de 6-7 racelii cate faceam pe an, am facut doar 3 dintre care una singura a fost destul de urata.
1.Intrebarea mea este cu ce pot inlocui faringospray-ul.As putea sa cumpar extract de ulei de catina sau ulei de galbenele si sa ma pulverizez cu ele in gat?Doresc sa inlocuiesc faringospray-ul datorita pretului un pic ridicat si din cauza faptului ca se termina foarte repede.
2.Daca inlocuiesc faringospray-ul cat timp pot folosi uleiurile ?
3.Amigdala mea dreapta inca mai produce cazeum, daca voi respecta cu mai multa rigoare regimul alimentar si stilul de viata adaptat BRGE-ului voi putea sa scap de el, sau macar sa nu se mai formeze atat de des?
4.Datorita faringelui foarte iritat nu prea ma inteleg cu gargara, cel mai probabil nici nu stiu sa o fac in mod corect.Daca as consuma ceaiuri la temperatura camerei in cantitate mai mare ar fi o idee buna?(cu scopul de spalare a amigdalei drepte care prezinta cazeum)
Va multumesc !
In urma cu un an am postat o intrebare legata de gatul meu in permanenta iritat si racit.In urma postarii mi-ati sugerat sa merg la gastro pentru investigatii.Am mers la un consult si mi s-a confirmat ca fac reflux gastroesofagian in somn.Am tinut regim alimentar cat de strict am putut si intradevar simptomele au fost mult atenuate.Fata de 6-7 racelii cate faceam pe an, am facut doar 3 dintre care una singura a fost destul de urata.
1.Intrebarea mea este cu ce pot inlocui faringospray-ul.As putea sa cumpar extract de ulei de catina sau ulei de galbenele si sa ma pulverizez cu ele in gat?Doresc sa inlocuiesc faringospray-ul datorita pretului un pic ridicat si din cauza faptului ca se termina foarte repede.
2.Daca inlocuiesc faringospray-ul cat timp pot folosi uleiurile ?
3.Amigdala mea dreapta inca mai produce cazeum, daca voi respecta cu mai multa rigoare regimul alimentar si stilul de viata adaptat BRGE-ului voi putea sa scap de el, sau macar sa nu se mai formeze atat de des?
4.Datorita faringelui foarte iritat nu prea ma inteleg cu gargara, cel mai probabil nici nu stiu sa o fac in mod corect.Daca as consuma ceaiuri la temperatura camerei in cantitate mai mare ar fi o idee buna?(cu scopul de spalare a amigdalei drepte care prezinta cazeum)
Va multumesc !
1 comentarii
Bună, ce investigații ți au făcut la gastro?endoscopie sau altceva ? Pentru cat timp ți -a dat regim?aceleași simptome le am și eu.multumesc frumos
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Boala de reflux gastro esofagian agravata?
- 7diverticul Zenker aparut de vreo 2 ani, in urma unei BRGE
- 4Bebe cu reflux nu papa nimic decat putin laptic in somn
- 10Dureri sub stern cu eructatii
- 6de cateva zile, dupa ce mananc imi vine sa ragai si toata mancarea o simt in gat
- 7Reflux fara simptome clasice ?
- 8Am toate simptomele refluxului gastro-esofagian
- 1Reflux
- 2Flegma in gat
- 3Arsuri pe gat
- 7Ce poate fi?
- 0Alimentație reflux gastroesofagian. As vrea niste exemple concrete de retete.
- 2Pulsatii burta zilnice
- 1Reflux gastro-esofagian
- 0Reflux gastroesofagian spontan si la manevre de provocare - ce inseamna?
- 2Disfonie
- 0Senzatie de frig de la stomac?
- 1Infectie? ureche sinus dinti
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: