Esofagita sau laringita?
Buna ziua! Ma numesc Onuliac Alexandra, si in ultima vreme trec doar prin analize si doctori.Totul a inceput atunci cand mi-am scos fierea.Dupa un timp bilirubina a inceput sa imi creasca, iar diagnosticul care mi s-a dat a fost sindormul Gillbert.Dupa un timp au inceput si niste dureri in partea stanga sub coasta.Am fost la ecograf si tomograf, totul pare in regula.Acum 3 saptamani, am avut niste probleme digestive (simptomele unei toxinfectii, dar analizele au iesit bune) dupa o saptamana de repaus, am inceput sa ma simt mai bine, dar mai apoi am mancat niste paste, dupa care am simtit niste dureri in piept si gat, dar si arsuri.Acum 4 zile, gatul a inceput sa se umfle tare, am fost la orl si mi s-a dat diagnosticul de laringita (acum sunt pe tratament de antibiotice), insa nu am febra.Iau antibioticele de 3 zile, gatul s-a mai dezumflat putin, dar am dureri in piept, frisoane, arsuri, si o tuse seaca.Imi puteti spune va rog ce as putea avea ? Nu stiu ce sa mai fac
1 comentarii
1. dupa asa gen de interventii chirurgicale.. trebueia schimbat modul de gandire si modul de alimentatie
se exclud complet lactatele, prajelile, otet, lamaie, toate fructele citrice, sucurile..s.m.a
2 cred ca acum sunt deja complicatii faringiene, laringiene si esofagiene dela refluxul gastroesofagian
3 dupa tratamentul corect a starii acute, se face consult la med. nutritionist unde o sa invatati sa mancati altfel pe tot restul vietii si o sa aveti tratament naturist de durata
Enzimele sunt vitale in timpul mesei si dupa masa..
se exclud complet lactatele, prajelile, otet, lamaie, toate fructele citrice, sucurile..s.m.a
2 cred ca acum sunt deja complicatii faringiene, laringiene si esofagiene dela refluxul gastroesofagian
3 dupa tratamentul corect a starii acute, se face consult la med. nutritionist unde o sa invatati sa mancati altfel pe tot restul vietii si o sa aveti tratament naturist de durata
Enzimele sunt vitale in timpul mesei si dupa masa..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3laringita subglotica
- 2rinosinuzită posterioară sau laringită?
- 3tratamentul pe care il urmez
- 162esofagita de reflux
- 3pneumonie, laringita sau.
- 3laringita cronica
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 8laringita!?
- 7BRGE, esofagita, posibil RFL, complicatii?
- 9Problema cu gatul - va rog ajutati-ma
- 7piocianic in gat si stafilococ in nas
- 4scarlatina cu laringita
- 5Laringita acuta extrem de dureroasa
- 0Tratament esofagita A
- 2Tumoare maligna esofagiana
- 0Cat este de contagioasa laringita
- 5Diagnostic de laringotraheobronsita
- 4Faringita-laringita, inca simt o durere in gat, seara cand e rece afara ma sageata in cap
- 1Laringita?
- 2Dureri de stomac din cauza gastritei