boala celiaca!
Buna ziua. As dori sa stiu si eu daca boala celiaca are vreo legatura cu refluxul gastro esofagian..datorita faptului ca de la el am o frumoasa faringita granulara. Va multumesc.
4 comentarii
Boala celiaca (numita si celiachie, intoleranta la gluten )..afecteaza intestinul
N are influenta directa asupra mucoasei gastrice.. aici mia mult dauneaza acru, acidulat si citricele
Pentru faringita granulara.. actiunea locala cu radiofrecventa poate micsoara acele granule in volum
Pentru Urgente, sfaturi si recomandari in probleme ORL
Numar Telefon Dr. Flueraru
0906 160 908. tarif 1.5 euro/min +tva in retelele vodafon, orange, cosmote, romtelecom
N are influenta directa asupra mucoasei gastrice.. aici mia mult dauneaza acru, acidulat si citricele
Pentru faringita granulara.. actiunea locala cu radiofrecventa poate micsoara acele granule in volum
Pentru Urgente, sfaturi si recomandari in probleme ORL
Numar Telefon Dr. Flueraru
0906 160 908. tarif 1.5 euro/min +tva in retelele vodafon, orange, cosmote, romtelecom
Din proprie experienta, pot spune ca da, are legatura. Sunt 99% convinsa de asta. Aproape doi ani de zile am trait cu Ranitidina si Omeprazol. Le luam doar pentru ca mi-au fost prescrise si ma amageam cu ideea ca parca au efect cateodata dar cateodata nu. De fapt era faptul ca ca mancam gluten cateodata dar cateodata nu... De peste 2 ani sunt gluten-free si nu mai am nici o hiperaciditate... Este vreo legatura?! Think about.
buna seara! Am fost diagnosticata cu boala celiaca si se pare ca din cauza acestei boli am dat in complicatii( inflamatii ale organelor, dureri de spate, crampe in capul pieptului, etc). Vreau sa stiu daca doar dieta fara gluten ma va ajuta sau trebuie sa urmez si un tratament pt inflamatiile astea. Lipsa menstruatiei de exemplu poate fi din cauza asta? Sunt data peste cap cu totul si nu gasesc pe cineva din Constanta sau un medic in cunostinta de cauza sa ma poata indruma. Va rog din suflet daca stie cineva sa raspunda.
regimul alimentar este esential
dar organismul trebuei ajutat sa se refaca
pasii corecti sunt.. investigatii la gastrologie si excuderea unor proleme serioase care necesita tratament alopat
dupa care se consulta un medic Naturist si nutritionist care sa corecteze stilul de alimentatie si sa administreze un tratament naturist de durata
dar organismul trebuei ajutat sa se refaca
pasii corecti sunt.. investigatii la gastrologie si excuderea unor proleme serioase care necesita tratament alopat
dupa care se consulta un medic Naturist si nutritionist care sa corecteze stilul de alimentatie si sa administreze un tratament naturist de durata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 162esofagita de reflux
- 9Reflux gastroesofagian, am o sacosa de medicamente si mi-e frica sa le iau
- 6reflux gastroesofagian, dureri de omoplat stang
- 8gastrita si reflux gastro-duodenal. Ce inseamna reflux gastro-duodenal.?
- 16probleme cu amigdalele
- 0am boala de reflux gastroesofagian, ajutati-ma cu un raspuns va rog
- 5Durere de ceafa si respiratie dificila
- 1Reflux
- 7Ce poate fi?
- 5Probleme cu gatul
- 1Flegma în piept
- 1Fuerte in gat
- 1Reflux gastro-esofagian
- 2Disconfort in gat si raguseala usoara
- 0Senzație apa in nas și arsuri de la stomac
- 3BRGE, un răspuns vă rog
- 2Reflux acid, gat inflamat, esofag inflamat :(
- 2Hernie hiatală, reflux gastroesofagian, colon iritabil
- 1Gaze, dureri abdominale, gastrita, endoscopie făcuta
- 3Gastrită Antrala reflux gastroesofagianHelicobacter pilory
Mai multe informații despre: Boala celiaca Refluxul gastroesofagian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Dermatita herpetiforma - boala Duhring
- Laringita de reflux
- Boala celiaca
- Hernia hiatala
- Refluxul gastroesofagian
- Esofagul Barrett
- Regurgitatie
- Intoleranta la gluten
- Hiperaciditatea gastrica
- Refluxul gastroesofagian la copil
- Regim in boala celiaca
- Regim reflux gastro-esofagian (pirozis)
- Diabetul tip 1 și boala celiacă
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: