Boala de reflux esofagian, gastrita, balonare...

20-07-2020
Orhideea_19
Nu este medic/terapeut
Orhideea_19
Am nevoie de sfaturile voastre, am dureri de stomac cu arsuri chiar dacă iau tratament. Nu stiu ce sa mai iau și ce sa mănânc sa scap de dureri și arsuri la stomac si gât. Am făcut două endoscopii anul trecut iar rezultatul a fost de BRGE. Esofagita de reflux clasa A. Gastrită.
La a doua endoscopie diagnosticul a fost :GASTRITA ANTRALA ERITEMATOASA. Am urmat tot felul de tratamente, au dat rezultate un timp, acum iarăși am simptome care ma îngrijorează, am început un tratament cu nexium, motilium și gaviscon plicuri, dar fără rezultate. Ma gandesc ca as putea avea hipoaciditate gastrita si de aceea medicamentele nu-si fac efectul. Stie cineva vreun tratament naturist bun sau unul homeopat ? Nu stiu ce sa iau sa scap de dureri, arsuri și balonare. Se mai confruntă cineva cu astfel de probleme, se vindeca această boală sau va trebui să mă obișnuiesc cu gândul că voi trai asa. Vreau sa mentionez ca am și probleme care-mi creează stres oricât mi-aș impune sa le ignor. Multumesc, pentru sfaturi și recomandări!
4 comentarii
0
15-03-2021, ora 08:24
ionelaa28
Nu este medic/terapeut
ionelaa28
Buna.cum te mai simti cu gastrita? Tea ajutat ceva sa te lase starile.si eu trec prin ce treci tu.in luna octombrie am facut o endoscopie si am avut o gastrita eroziva.am urmat tratament cu esomeprazol motilium si gerdoff plus regim 2 luni mi-a trecut, pana acum 3 sapt cand am inceput cu o noua criza de am ajuns la urgenta.starile au inceput prin lipsa poftei de mancare nu puteam manca nimic imi era scarba de orice, apoi greturi voma si dureri.mi-au facut perfuzii si mi sa spus sa vb cu un gastroenterolog.am fost mi sa dat un nou tratament cu nexium famotidina debridat si gastrofait, dar dupa 2 sapt de tratament si regim strict tot la fel eram.am repetat endoscopia mi sa zis ca fata de endoscopia de luna octombrie e mult mai bine.cum e mult mai bine daca eu sunt mai rau ca atunci si atunci a trecut repede.am facut si coloniscopie sa nu fie de la colon.e totul in regula.dr care mia facut colon era alt gastro a zis ca e inceput de gastrita sa tin regim si tratam pt inca o luna si o sa treaca sa am rabdare.deja fac o luna.iar eu am 3 4 zile bune fara pic de durere ca si cum nu am nimic apoi iar o zii 2 proaste fara sa mananc altceva innafara de regim.parca nu mai trece.tin sa precizez ca nu am bacteria hp.de 2 ori am iesit negativa.tu cum esti ai reusit sa te calmezi?
0
11-08-2021, ora 19:45
Orhideea_19
Nu este medic/terapeut
Orhideea_19
Buna ! Nu am rezolvat cu gastrita, am facut altă endoscopie rezultatul a fost de gastrită hiperemica, ca tratament mi s-a dat gastrofait dar nu l-am tolerat si am renunțat la el, apoi un alt medic gastro mi-a dat debridat, triferment pepsane gel la nevoie si tot la nevoie domotil, cat am luat tratamentul a fost mai bine, acum iar ma supără, nu știu ce sa mai cred, am făcut și RMN abdominal, nu a iesit nimic, dar stomacul ma doare in continuare. Acum iau controloc, ulcamed, ibutin si famotidină. Am tinut regim, dar nu unul strict, mâncam dulciuri și nu trebuie deloc.
0
25-06-2023, ora 13:13
Ada 1982
Nu este medic/terapeut
Ada 1982
Buna,
Si eu am dureri de 3saptamani non stop
Miercuri fac endoscopie
Te a durut asa zi de zi fara oprire?
Multumesc
0
30-06-2024, ora 01:29
lili6
Nu este medic/terapeut
lili6
Buna! Încercați produse pe baza de curcuma/anghinare..curcuma este un antiinflamator f ok pe parte gastro, eu am luat un produs " digestia" din farmacie...la fel apa calda cu lămâie dimi ( alcalinizarea corpului ) ; evitate alimente inflamatorii gen lactate, dulciuri..am văzut că si cruditatile nu imi fac bine..am citit despre un produs sodium alginate, urmează să mă mai documentez sa l incerc si pr acesta, e naturist. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Medicamentele antiacide asociate cu risc crescut de deces
  • Efectele adverse ale medicației anti-acide la sugari
  • Medicamentele împotriva acidității gastrice pot favoriza apariția bolilor hepatice
  • Diferența dintre ulcer și gastrită
  • Alimente care pot provoca reflux și probleme digestive
  • Refluxul gastric în timpul somnului - cauze, tratament și recomandări
  • Tratament pentru reflux gastroesofagian - medicamente și remedii
  • Tratament gastrită
  • Arsurile gastrice - cauze, tratament, dietă, remedii și sfaturi
  •