Escherichia coli bebe 5 luni

08-11-2018
Alin Nicusor
Nu este medic/terapeut
Alin Nicusor
Buna ziua,
Am un bebelus de aproape 5 luni si astazi in urma analizelor de coprocultura a fost diagnosticat pozitiv cu E.coli enteropatogen. In ultimele saptamani a facut de 4 ori firicele de sange in fecale. Nu avem simptome cum ar fi diaree, febra, varsaturi are de cand s-a nascut (reflux), mananca, ia in greutate (avem 9.1 kg), in schmib este cam plangacios in ultima perioada. In urma discutiei telefonice cu doctora pediatru a ramas sa ne vedem pentru a stabili un antibiotic. Pana acum i-am administrat probiotic de 6 zile.

Intrebarea mea este : Putem scapa de aceasta bacterie fara antibiotic ?

Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Reglementările care restricționează consumul de antibiotice în creșterea animalelor, asociate cu o reducere a infecției cu E. Coli la oameni
  • Peptidele din susan au dovedit că pot combate E. coli și S. aureus
  • Cercetările arată cum contribuie bacteria E. coli la dezvoltarea cancerului de colon
  • Un nou studiu leagă două tulpini de E.coli cu incidența crescută a unor cancere în țările industrializate
  •