Pot fi însărcinată? teste de sarcina „home-made”
Buna ziua. Eu și prietenul meu am decis ca pana să începem actul sexual cu prezervativ, să o facem pentru câteva secunde fără, și nu exagerez, nu a durat mai mult de 1-2 minute, după care și-a pus prezervativ și am continuat actul. Lucrul acesta s-a întâmplat de 2-3 ori in zilele 25-26 ale ciclului, adică nu eram in perioada fertila. Ne-am asigurat ca nu a fost niciun lichid, ma refer la cel preseminal. Cu toate acestea, sunt ziua in 43 și ciclul refuza să apara. Recunosc ca in ultimele zile am fost foarte foarte stresată pe tema aceasta, am încercat câteva teste de sarcina “home-made” pe care le-am găsit pe internet și din spusele lor, au ieșit negative. Exista vreo posibilitate să fiu însărcinată daca nu eram nici in perioada fertila și nici nu a ejaculat? Puteți să-mi spuneti dacă aceste teste home-made au vreun rost sau care ar fi mai ok pentru a testa acasă?
15 comentarii
Buna ziua
Daca ati sti cati copii poarta numele "doar-putin", "doar varful", "doar de data asta" si "las ca am grija eu (barbatul) sa ma retrag la timp".
As fi interesat ce inseamna teste "home made". Credeam ca suntem in anul 2019 nu in Evul mediu. Sper ca nu ati omorat vreo iepuroaica.
Cel mai sanatos este sa mergeti sa cumparati un test de sarcina AUTENTIC, de la farmacie. Cel mai ieftin costa vreo 15 lei asa ca.si sa vedeti daca iese pozitiv.
De abia de acolo inainte vedeti care este situatia si ce se poate face.
Daca ati sti cati copii poarta numele "doar-putin", "doar varful", "doar de data asta" si "las ca am grija eu (barbatul) sa ma retrag la timp".
As fi interesat ce inseamna teste "home made". Credeam ca suntem in anul 2019 nu in Evul mediu. Sper ca nu ati omorat vreo iepuroaica.
Cel mai sanatos este sa mergeti sa cumparati un test de sarcina AUTENTIC, de la farmacie. Cel mai ieftin costa vreo 15 lei asa ca.si sa vedeti daca iese pozitiv.
De abia de acolo inainte vedeti care este situatia si ce se poate face.
Big Like dle psiholog Pescaru Valentin!!!!
Pentru delectare.!
----------*
(*modificat de admin)
----------*
(*modificat de admin)
Prin aceasta metoda pe care ati folosit-o, puteti ramane insarcinata.
Puteti ramane insarcinata de la 1 la 31 ale lunii pentru ca nu stiti exact cand e perioada fertila.
Dati cautare pe Google "am ramas insarcinata in perioada nefertila" si vedeti cazuri.
Se poate ramane insarcinata de ña lichidul preseminal. Partenerul nu isi da seama cand se elibereaza acel lichid si nu are cum sa controleze acest lucru.
De bolile cu transmitere sexuala cum va feriti?
Faceti testul Papanicolau anual dupa inceperea vietii sexuale, pentru a preveni cancerul de col uterin. Nu conteaza ce varsta aveti.
Puteti ramane insarcinata de la 1 la 31 ale lunii pentru ca nu stiti exact cand e perioada fertila.
Dati cautare pe Google "am ramas insarcinata in perioada nefertila" si vedeti cazuri.
Se poate ramane insarcinata de ña lichidul preseminal. Partenerul nu isi da seama cand se elibereaza acel lichid si nu are cum sa controleze acest lucru.
De bolile cu transmitere sexuala cum va feriti?
Faceti testul Papanicolau anual dupa inceperea vietii sexuale, pentru a preveni cancerul de col uterin. Nu conteaza ce varsta aveti.
"Ne-am asigurat ca nu a fost niciun lichid, ma refer la cel preseminal" Chiar si in acele secunde ma rog cate au fost, el a eliminat lichidul preejaculator care contine spermatozoizi. Deci puteti ramane însarcinată. Inca o intrebare.. Dupa efectuarea actului sexual, ați folosit anticonceptionale? Daca da, atunci de asta este posibil sa va intarzie menstruația.
nu am folosit anticoncepționale, astăzi am făcut un test de sarcina și a ieșit negativ. Voi mai efectua un test in zilele viitoare.
Daca aveti astfel de dereglari ale ciclului menstrual ar trebui sa faceti oricum un examen medical, caci poate ascunde probleme de sanatate: dereglari hormonale, chisturi, inflamatii etc.
Astăzi am efectuat un test de sarcina și a ieșit negativ. In primele secunde apăruse o linie in locul pentru test, dar era foarte slaba și in 1-2 minute a dispărut, astfel ca după 5 minute recomandate pt a afla rezultatul final a rămas doar linia de control, testul este Sure Check. Ar trebui să efectuez încă unul?
Cate zile aveți de la contact?testul este pozitiv la 14 zile.Recomabdat ar fi un consult ginecologic
Consult pot fi dereglare hormonale ovar polichistic etc!
bine, multumesc! este nevoie să fac încă un test?
Eu zic că nu dar pentru luna Bistra dv puteți face
Dacă tot ați citit pe internet ar fi trebuit să vedeți și că testele “home-made” nu au bază științifică. Un test de sarcină se poate găsi și la farmacie, dar pentru mai multă siguranță faceți și un control ginecologic. E important să vă și informați, iar medicul ginecolog este cel mai în măsură să facă investigații și să vă informeze.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ciclu menstrual anormal?
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 7prea mult stres ajutor
- 9Intarzierea ciclului
- 37nu imi vine menstruatia.va rog sa imi raspundeti cat mai repede
- 15Intarziere menstruatie
- 4Imi intarzie menstruatia...am nevoie de raspuns!
- 4Insarcinata sau nu ? heeeelp !
- 0duphaston intarziere menstruatie
- 0Dereglari hormonale, modificari de menstruatie
- 2Intarzaiere menstruatie
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 0Sarcina sau tulburare hormonala?
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 1Întrerupere sarcină
- 2Antiobiotice și menstruație
- 2Ajutati-ma! ne dorim un bebe
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 1Menstruatia nu mi-a venit
- 2Bună seara, menstruația mă ține de o săptămâna și jumătate
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: