erectie slaba
Am nevoie de un sfat de o sugestie va rog din inima. Am 18 ani, nu sunt virgin dar fac sex f rar ( 1 data la 5 luni ). Problema mea este ca daca preludiu e prea lung interesul organului meu sexual scade, adica pur si simplu se plictiseste de a sta prea mult "drept" si pe urma nu mai vrea tocmai cand este momentul oportun. Mi s-a intamplat totusi ca totu sa fie perfect, am ajuns si la momentul cand sa pun prezervativul si dupa accea imediat erectia mea a disparut. este f jenant. sunt inhibat de aceasta problema si stresat. Am un an foarte greu pt ca sunt clasa 12a si am citit destule articole ca aceasta problema se poate cauza de la stres. Am vazut foarte multe siteuri de laa clinici de specialitate care spun ca pot trata erectia slaba, diferite produse scumpe, sunt dornic de a urma un tratament daca este o problema fiziologica. Nu fumez - sunt fumator pasiv din cauza prietenilor, Beau ocazional, 1 data la 1 luna poate intrec putin masura si ma ametesc tare, am 1.80, . Va rog un raspuns. Vreau sa fac sex si nu pot :-|
2 comentarii
sexologul as vrea sa vb si eu cu tn daca se poate te rog mult.ms
Si eu am aceeasi problema. La fel ca in cazul lui Gheorghitza, problema apare cand trebuie sa pun prezervativul. Da, sunt foarte stresat in ultima perioada dar am incercat de mai multe ori cu acelasi rezultat. Si cu cat esuezi mai des, cu atat devii mai stresat. Ce sa fac?:(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1erectie slaba si nu ma simt excitat
- 6probleme cu erectia
- 5in timpul actului sexual.. erectie slaba
- 2Erectie slaba.colesterol
- 3erectie slaba, fumatul (1 pachet pe zi)
- 3sunt derutat.as dori sa gasesc raspunsuri si sfaturi
- 2ajutor pt erectia mea. e slaba!
- 0Libidou scazut, erectie slaba, ejaculare lenta
- 3Probleme erectie
- 2buna seara ! nu imi pot mentine erectia
- 3probleme potenta
- 0Erectie slaba
- 0Probleme cu erectia. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
- 1Erecție foarte scăzută
- 4Erecție scăzută pana la capăt.
- 6Probleme potenta din cauza varicocelului
- 0Probleme cu erectia
- 1Am o mica problema cu erectia
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
Mai multe informații despre: erectia slaba
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: