erectie slaba | Forumul Medical ROmedic

erectie slaba

17-02-2008
Gheorghitza
Nu este medic/terapeut
Gheorghitza
Am nevoie de un sfat de o sugestie va rog din inima. Am 18 ani, nu sunt virgin dar fac sex f rar ( 1 data la 5 luni ). Problema mea este ca daca preludiu e prea lung interesul organului meu sexual scade, adica pur si simplu se plictiseste de a sta prea mult "drept" si pe urma nu mai vrea tocmai cand este momentul oportun. Mi s-a intamplat totusi ca totu sa fie perfect, am ajuns si la momentul cand sa pun prezervativul si dupa accea imediat erectia mea a disparut. este f jenant. sunt inhibat de aceasta problema si stresat. Am un an foarte greu pt ca sunt clasa 12a si am citit destule articole ca aceasta problema se poate cauza de la stres. Am vazut foarte multe siteuri de laa clinici de specialitate care spun ca pot trata erectia slaba, diferite produse scumpe, sunt dornic de a urma un tratament daca este o problema fiziologica. Nu fumez - sunt fumator pasiv din cauza prietenilor, Beau ocazional, 1 data la 1 luna poate intrec putin masura si ma ametesc tare, am 1.80, . Va rog un raspuns. Vreau sa fac sex si nu pot :-|
2 comentarii
0
04-03-2008, ora 00:00
qaz
Nu este medic/terapeut
qaz
sexologul as vrea sa vb si eu cu tn daca se poate te rog mult.ms
0
02-04-2008, ora 00:00
Sfarc
Nu este medic/terapeut
Sfarc
Si eu am aceeasi problema. La fel ca in cazul lui Gheorghitza, problema apare cand trebuie sa pun prezervativul. Da, sunt foarte stresat in ultima perioada dar am incercat de mai multe ori cu acelasi rezultat. Si cu cat esuezi mai des, cu atat devii mai stresat. Ce sa fac?:(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea erecÈ›iei - cauze, remedii, tratament È™i sfaturi utile
  •