erectie slaba
buna !as vrea o parere de lavoi:sunt casatorita cu sotul meu de12ani si de ceva vreme are probleme cu erectia.acum cateva luni a inceput prin a ejacula mai rapid decat de obicei iar acum are erectie putin, dupa care.gata!se inmoaie.de penetrare nici nu poate fi vorba.am crezut la inceput ca e un accident dar s-a repetat la rand de 4 ori si deja cred ca s-a produs ceva psihic...mi-e si teama sa mai incercam.
el spune ca vrea, chiar il vad ca vrea, dar nu stie ce se intampla.adevarul e ca si eu ma simt cam naspa...nu stiu ce sa cred..la inceput am crezut ca are o amanta, dar acum nu prea cred.dar nici nu stiu cum sa ma comport...
as vrea totusi sa eliminamo cauza fizica dar nu stim unde sa mergem, la ce medic.
poate ma ajutati cu un sfat, va rog.
el spune ca vrea, chiar il vad ca vrea, dar nu stie ce se intampla.adevarul e ca si eu ma simt cam naspa...nu stiu ce sa cred..la inceput am crezut ca are o amanta, dar acum nu prea cred.dar nici nu stiu cum sa ma comport...
as vrea totusi sa eliminamo cauza fizica dar nu stim unde sa mergem, la ce medic.
poate ma ajutati cu un sfat, va rog.
1 comentarii
buna ziua.am si eu o problema...sunt impreuna cu prietenul meu de 1 an, ne intelegem foarte bine, extrem de bine, dar in timpul actului sexual desi ne simtim foarte bine impreuna eu niciodata nu ajung la orgasm.nu inteleg, nu intelegem de ce, deoarece il doresc mult si ma simt bine cu el.ce putem face?va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2erectie slaba uneori si ejaculare prematura
- 6probleme cu erectia
- 4Imi moare penisul, nu stiu de la ce e, va rog sa ma ajutati
- 3Probleme la 17 ani: penisul meu era intr-o stare semi-erecta
- 3apetit sexual scazut. erectie slaba.
- 4Erectie si ejaculare slaba
- 1problema penis!
- 0Am si eu o problema cu penisul
- 3Astept un sfat urgent!!! in stare de erectie nu mai are aceeasi marime ca inainte si este cam moale
- 2nu stiu ce pateesc
- 1erectie slaba
- 7Disfunctie erectila
- 2buna seara ! nu imi pot mentine erectia
- 3probleme potenta
- 1Erecție foarte scăzută
- 4Lipsa erectie sau erectie slaba
- 6Erectie slaba sau deloc
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 3Probleme cu erecția de aproape 2 ani
Mai multe informații despre: erectia slaba
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: