erectie slaba

buna !as vrea o parere de lavoi:sunt casatorita cu sotul meu de12ani si de ceva vreme are probleme cu erectia.acum cateva luni a inceput prin a ejacula mai rapid decat de obicei iar acum are erectie putin, dupa care.gata!se inmoaie.de penetrare nici nu poate fi vorba.am crezut la inceput ca e un accident dar s-a repetat la rand de 4 ori si deja cred ca s-a produs ceva psihic...mi-e si teama sa mai incercam.
el spune ca vrea, chiar il vad ca vrea, dar nu stie ce se intampla.adevarul e ca si eu ma simt cam naspa...nu stiu ce sa cred..la inceput am crezut ca are o amanta, dar acum nu prea cred.dar nici nu stiu cum sa ma comport...
as vrea totusi sa eliminamo cauza fizica dar nu stim unde sa mergem, la ce medic.
poate ma ajutati cu un sfat, va rog.
el spune ca vrea, chiar il vad ca vrea, dar nu stie ce se intampla.adevarul e ca si eu ma simt cam naspa...nu stiu ce sa cred..la inceput am crezut ca are o amanta, dar acum nu prea cred.dar nici nu stiu cum sa ma comport...
as vrea totusi sa eliminamo cauza fizica dar nu stim unde sa mergem, la ce medic.
poate ma ajutati cu un sfat, va rog.
1 comentarii

buna ziua.am si eu o problema...sunt impreuna cu prietenul meu de 1 an, ne intelegem foarte bine, extrem de bine, dar in timpul actului sexual desi ne simtim foarte bine impreuna eu niciodata nu ajung la orgasm.nu inteleg, nu intelegem de ce, deoarece il doresc mult si ma simt bine cu el.ce putem face?va multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3erectie slaba uneori si ejaculare prematura
- 6Clinica On
- 3sunt derutat.as dori sa gasesc raspunsuri si sfaturi
- 3Ejaculare precoce + erectie slaba
- 1erectie slaba sau deloc
- 3apetit sexual scazut. erectie slaba.
- 8ejaculare precoce
- 3imi moare penisul :(
- 1Lipsa erectie sau erectie slaba 21 ani
- 6Probleme sexuale
- 13Erectie slaba
- 3Nu mise mai scoala asa cum trebuie
- 2Erectie slaba
- 1Erectie slaba!!
- 2Lipsa Erectie
- 1Probleme cu erecția
- 9Umflatura in zona rinichiului stang
- 4Va rog sa ma ajutati.. sunt foarte speriat probleme cu erectia nu mi se ridica suficent
Mai multe informații despre: erectia slaba
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: