Erectie

Mi-am inceput viata sexuala acum 4 ani cred, pana acum n-am avut nici o problema(erectii cat doream prima ejacualre dupa cel putin o jumatete de ora) dar nici n-am avut nici o relatie serioasa.sunt cu o fata de 3 luni (ea ma iubeste pe mine si eu pe ea) si de aprox o luna am erectie decat la inceput, in timpul contatului sexual erectia dispare destul de repede pe langa aceasta problema mi-a mai aparut si ejacularea precoce(ceea ce pana acum nu s-a intamplat).nu inteleg unde este problema am 18 ani nu beau(des), nu fumez, dar iau niste pastile pentru cosuri "unidox" iar in prima luna chair o luna jumate de cand sunt cu aceasta fata nu le-am luat. nu-mi explic dc numai am o erectie completa, de ce termin asa repede? astept un raspuns daca mai trebuie sa stiti ceva legat de mine astept intrebari.
1 comentarii

A mai fost un subiect ca acesta pe forum, asa cum l-am sfatuit pe celalalt iti spun si tie ca asta se va rezolva in timp dupa ce te obisnuiesti cu partenerul, dupa ce inveti sa-ti stapanesti erectiile dar pt toate e nevoie de timp.Se va rezolva de la sine.Dupa un timp daca schimbi partenera se va intampla la fel.Totul consta in obisnuita.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Erectie scurta... nu o pot mentine mai mult de 30 sec fara sa imi ating penisul cu mana
- 6lichid incolor!!!
- 4a inceput sa-mi apara probleme cand vine vb de erectie...
- 4penisul meu cand se afla in erectie este curbat la stanga destul de mult
- 3Probleme cu erectia
- 4probleme de erectie
- 7Dupa 1-2 min. imi pierd erectia - ce se intampla?
- 14Penis mic si fara erectie(help)
- 4problema de erectie
- 12Nu reusesc sa o fac cu iubita
- 6Problema erectila: erectia dispare imediat
- 10probleme cu potenta
- 1probleme de erectie in timpul actului sexual
- 4Prima data.. problema erectie
- 0Probleme cu erectia
- 0erectia si alimentatia
- 3Problema erectie.
- 0Probleme erectie si ejaculare precoce
- 8Nu imi pot mentine erectia