Nu imi pot mentine erectia | Forumul Medical ROmedic

Nu imi pot mentine erectia

10-07-2017
Cosmin1319
Nu este medic/terapeut
Cosmin1319
Buna ziua. Am si eu o problema cu erectia in timpil preludiului am erectie puternica dar cand vrem sa trecem la actul sexual propriuzis si la penetrare erectia dispare Mentionez ca fata cu care sunt acum este frumoasa si ne iubim suntem impreuna de 8 luni si greu reusim sa finalizam actul. Nu inteleg ce se intampla nu am avut niciodata problema asta
Am nevoie de ajutor va multumesc
8 comentarii
2
10-07-2017, ora 08:38
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Bună dimineața!
Dacă nu s-a mai întâmplat în alte relații, poate fi o problemă emoțională. Teama că nu vei fi la înălțimea așteptărilor fetei, poate să-ți joace feste și apare un blocaj emoțional din cauza căruia nu poți să menții erecția. Încearcă să iei legătura cu un psihosexolog care te poate ajuta să rezolvi problema emoțională.
1
10-07-2017, ora 08:55
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
Buna dimineata,

Faptul ca erectia dispare in momentul penetrarii, insa aveti eractie in timpul preludiului, inseamna ca este mai degraba o problema emotionala ci nu medicala. Asa cum a zis si colega mea, va sfatuiesc sa mergeti la un psihosexolog pentru a va rezolva problema emotionala. Incercati sa nu amanati rezolvarea acestei probleme, avand-o deja de 8 luni. Relatia sexuala este importanta in viata unui cuplu. Mult succes!
0
10-07-2017, ora 15:05
Cosmin1319
Nu este medic/terapeut
Cosmin1319
Multumesc pentru sfat
1
10-04-2018, ora 11:35
Nikniknik
Nu este medic/terapeut
Nikniknik
Buna ziua, am si eu o problema la care va-s ruga sa îmi dați un răspuns! In primul rând am aceeași problema adică la preludiu mi se scoala dar când sa o intoduc in vagin mi se inmoaie de cele mai multe ori. Dacă într-un final reusesc sa duc la bun sfârșit actul sexual, adică sa reusesc cat de cat sa nu se culce de tot si sa o introduc in vagin intervine a doua problema, adică ejacularea precoce! Țin sa mentionez faptul ca actul sexual nu durează mai mult de 3-5 min. Mai am de precizat faptul ca la ultimele analize nivelul testosteronului era foarte mic de unde cred ca este si aceasta disfuncție erectilă! Vas ruga dacă se poate sa ma ajutați cu un sfat sau ce pastile ar trebui sa iau pentru aceste probleme. Va Multumesc!
1
10-04-2018, ora 17:52
Psihologie, București
Bună ziua!
Mergeți la urolog unde vă va face mai multe investigații pentru a pune un diagnostic sigur.
Dacă nu vă descoperă probleme medicale, mergeți la un psiholog cu competențe pe psihosexologie.
0
20-04-2022, ora 13:44
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Pina la urma problema poate fi combinata !
Daca in trecut au fost pauze in sex (abstenenta sexuala) sau lipsa unei partenere stabile, masturbari in exces sau limitarea vietii sexuale doar la masturbari..atunci este posibil ca aceasta sa fie cauza !!
Nu ar fi rau insa asa cum a spus si doamna doctor, sa faceti o vizita la urolog, sa verificati fonul hormonal si prostata.
toate astea plus un consult in cuplu la sexolog, ar rezolva si clarifica definitiv originea problemei dv-stra !
Multa sanatate si succese va dorim !
NU uitati !! toate problemele de ordin sexual - sunt rezolvabile !
Cu respect Dr. ADRIAN SADOVNIC
0
25-06-2022, ora 06:25
Hybrid
Nu este medic/terapeut
Hybrid
Buna ziua, am fost operat de fimoza cand am fost mic, am 36 de ani, casatorit si tata a doi copii. Nu stiu unde sa apelez, am ejaculare precoce, nu dureaza mai mult de 2 minute ma termin repede si nu stiu care e vina, operatia de mic sau e ceva psihologic. Cert e ca sotia este nemultumita in urma careia consider ca sunt probleme serioase de cuplu. Nu am discutat cu nimeni despre asta, nu stiu daca mai are cineva cazul meu. Eu am mai citit despre ejaculare precoce si am folosit tot felul de metode cu pastile, miere si altele dar fara efect, ma termin tot repede si tind sa cred ca e din cauza operatiei, cum nu mai am piele elastica pe cap, descoperit tot timpul imi da o sensibilitate mare si nu ma pot abtine. Sotia mea spune ca nu sunt toti baietii asa, de aceea vreau sa ma sfatuiti unde sa merg. Va multumesc!
0
25-06-2022, ora 09:46
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Buna ziua, este vorba despre ejacularea precoce relativa (1-3 minute)...
Este necesar sa apelati un medic sexolog sau psiholog pentru a exclude si o problema psihogena care mentine acest cerc vicios !
Referitor la sensibilitate crescuta :

1. consultati medicul urolog
2. faceti investigatii respective (un total health ceck)
3. ecografia aparat urogenital
4. consiliu medici urolog, sexolog, psiholog

Multa sanatate si succes va dorim !
Cum rezolvati, da-ti si noua de stire cum sunteti !
Cu respect Dr. Adrian Sadovnic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: