penisul meu cand se afla in erectie este curbat la stanga destul de mult
am o problema care ma cam scoate din minti.penisul meu cand se afla in erectie este curbat la stanga destul de mult.imi este frica, ca nu o sa pot avea o viata sexuala normala, si deasemenea imi este frica de reactia potentialelor partenere.am citit mai multe despre asta pe net, dar simt nevoia sa vb cu un medic, iar la medicul de familie imi este rusine sa merg sau sa le povestesc parintilor de problema mea.am inteles ca problema mea se poate rezolva pe cale chirurgicala, si mar interesa unde si cat mar costa??vreau sfatul unui medic urgent va rog.am 16 anisori.va multumesc
4 comentarii
Pentru inceput incearca sa te linistesti. Nu ai nimic grav!!!!
Curbarea penisului nu este o boala. De obicei se datoreaza unor malformatii a corpilor cavernosi favorizata si de purtarea unor lenjerii sau pantaloni strimti. In ce priveste viata sexuala pe care banuiesc ca nu ti-ai inceput-o sunt sigur ca nu vei avea nici o problema. Femeile nu cauta numai asta la un barbat, iar o femeie care te va iubi va trece usor peste asta mai ales daca veti reusi sa aveti o viata sexuala normala.
Sfatul meu este sa porti chiloti si pantaloni largi. In cazul in care curbarea se accentueaza cu timpul poti consulta un urolog.
Dar nu dispera. Mai importanta este prevenirea unor infectii cu transmitere sexuala decit asta. Foloseste prezervativul!
Curbarea penisului nu este o boala. De obicei se datoreaza unor malformatii a corpilor cavernosi favorizata si de purtarea unor lenjerii sau pantaloni strimti. In ce priveste viata sexuala pe care banuiesc ca nu ti-ai inceput-o sunt sigur ca nu vei avea nici o problema. Femeile nu cauta numai asta la un barbat, iar o femeie care te va iubi va trece usor peste asta mai ales daca veti reusi sa aveti o viata sexuala normala.
Sfatul meu este sa porti chiloti si pantaloni largi. In cazul in care curbarea se accentueaza cu timpul poti consulta un urolog.
Dar nu dispera. Mai importanta este prevenirea unor infectii cu transmitere sexuala decit asta. Foloseste prezervativul!
la cele spuse mai sus pot sa adaug..ca nici nu stii cum aceia ce numesti tu curbura sa fie un avantaj mare pentru tine in timpul actului sexual. Nu te grabi cu concluziile. O sa incepi veata sexuala si o sa.ti dai seama ce trebue sa faci.
Buna ziua. Am 18 ani iar de pe la 16 ani am penistul destul de curbat spre stanga( aproximativ 45 grade) si in sus putin. Problema este de la masturbare si de la pozitia in care il tineam in lenjeria intima. Parerea mea este ca ar fi imposibil sa pot avea un act sexual. De cateva luni folosesc un exercitiu recomandat de un medic tot de pe net, intind suficient de el timp de 5 minute a cate 5 repetari pe zi si intradevar am observat ceva rezultate insa nu spectaculoase. M-am gandit sa folosesc si aparatul Proextender, credeti ca s-ar observa rezultatele? In niciun caz nu vreau sa apelez la interventia chirurgicala. Imi puteti da va rog cateva sfaturi? va multumesc!
Eu zic ca un penis curbat reprezinta un avantaj. O simtim mai groasa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7si eu probleme cu erectia
- 4a inceput sa-mi apara probleme cand vine vb de erectie...
- 3Probleme cu erectie! Va rog mult ajutati-ma!
- 9Poate imi spune cineva, daca se poate
- 3ejaculare precoce si erectie
- 8dati-mi un raspuns va rog
- 7penis inclinat in partea stanga
- 8de o luna am erectie slaba
- 4probleme de erectie
- 8erectie si ejaculare
- 14Anxietate sexuala
- 0probleme cu erectia
- 8Problema majora! Penis
- 4Erectie Pierduta
- 1probleme de erectie in timpul actului sexual
- 5Puncte pe capul penisului vizibile la erectie.
- 2Problema erectie
- 1Penis curbat in jos
- 0Duere penis cand este in erectie
- 5Posibila boala bts?
Mai multe informații despre: curbarea anormala a penisului erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: