probleme de erectie
am 31ani, insurat, am o amanta super sexi, o viata sexuala mai mult decat normala, un tip ff viril, sex in fiecare zi cu ambele femei insa durerea ce o simt in suflet akm nu vreau s-o simta nici un barbat.de o luna de zile inaimte de inceperea unui act sexual pur si simplu mi-a murit si n-am mai putut avea erectie, nu-mi explic d c?efectiv uneori simt k nu mai am penis, nu mai am erectie simt k e imun penis meu, ce se intampla, vreau un raspuns dk ma puteti ajuta va rog.
4 comentarii
O viata sexuala mai echilibrata cred ca te-ar ajuta. Restul sunt pareri subiective aici, in aceasta problema descrisa la distanta...
ok, dar ce sa inteleg prin o viata mai echilibrata/?nu inteleg d c sa produs totul brusc?am o problema legata de organele sexuale sau ce?multumesc
0
25-02-2010, ora 01:17
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Consultaţi un medic urolog. Excesul de orice fel, produce disfuncţii, iar disfuncţiile produc şi ce simţiţi/vedeţi dvs, adică tulburări de dinamică sexuală.
Toate cele bune!
P.S. O viaţă echilibrată, înseamnă o viaţă fără amantă, o viaţă fără excese, o viaţă doar cu...soţia :)
Cu respect,
Mr. Nick;)
Toate cele bune!
P.S. O viaţă echilibrată, înseamnă o viaţă fără amantă, o viaţă fără excese, o viaţă doar cu...soţia :)
Cu respect,
Mr. Nick;)
Mr. Nick are mare dreptate!
ati facut exces si acum nu mai puteti spune ca sunteti un tip viril ci ca erati... asta-i viata, lucrurile astea nu pot merge la infinit.
daca nu v-ati multumit doar cu sotia... apropo amanta sexy dar nevasta cum este?
poate ca are si ea un amant sexy si acum ca dvs nu mai puteti cine stie!? il va face si mai fericit!
ati facut exces si acum nu mai puteti spune ca sunteti un tip viril ci ca erati... asta-i viata, lucrurile astea nu pot merge la infinit.
daca nu v-ati multumit doar cu sotia... apropo amanta sexy dar nevasta cum este?
poate ca are si ea un amant sexy si acum ca dvs nu mai puteti cine stie!? il va face si mai fericit!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2erectie prematura
- 6am din ce in ce mai mari probleme cu erectia.. impotenta?
- 3Probleme cu erectia
- 3ejacularea precoce, are legatura cu pierderea erectiei
- 1Probleme mari erectie
- 3o problema in timpul actului sexual
- 4Penis mic si fara erectie (help)
- 8nu am erectie cand vreau sa o fac cu prietena mea
- 2Urinarea este imposibila in timpul erectiei?
- 20Nu pot decalota penisul cand este in ERECTIE. Ce sa fac?
- 0Problema penis in erectie
- 6Cum scap de erectie definitiv?
- 5Mi se scoala si dupa 5 min mi se culca... Ce sa fac?
- 2buna seara ! nu imi pot mentine erectia
- 4Problema erectie...
- 5Dispariția erecție.
- 5Probleme erectie, apetit sexual
- 0Lipsa erectie
- 4Lipsa erectie sau erectie slaba
- 1Soft glans syndrome
Mai multe informații despre: erectia lipsa erectiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: