Probleme cu erectia
Buna ziua!
Am 19 si am o problema cu erectia. De cateva luni am impresia ca nu mai am erectie normala, adica penisul nu se intareste destul. Acum vreo 4 ani am avut un accident mai ciudat, din cauza neatentiei mi-am apasat mai tare penisul in jos, cand era in erectie, si am simtit ca o ruptura sau ceva la baza acestuia, dar dupa nu am avut nici un fel de dureri. Am vorbit atunci cu parintii mei dar mi-au spus ca nu prea are ce sa se rupa, deorece penisul este un muschi. Oare acest lucru poate influenta erectia? Pana acum am avut 2 contacte sexuale, dar la ambele am ejaculat destul de repede, la cateva secunde (10-11) de la penetrare. As dori sa fac un consult amanuntit, sa vad daca problema cu erectia ar fi din cauza unei afectiuni sau din cauza oboselii, dar nu stiu exact la ce medic trebuie sa ma adresez. Va rog sa ma ajutati.
Va multumesc!
Am 19 si am o problema cu erectia. De cateva luni am impresia ca nu mai am erectie normala, adica penisul nu se intareste destul. Acum vreo 4 ani am avut un accident mai ciudat, din cauza neatentiei mi-am apasat mai tare penisul in jos, cand era in erectie, si am simtit ca o ruptura sau ceva la baza acestuia, dar dupa nu am avut nici un fel de dureri. Am vorbit atunci cu parintii mei dar mi-au spus ca nu prea are ce sa se rupa, deorece penisul este un muschi. Oare acest lucru poate influenta erectia? Pana acum am avut 2 contacte sexuale, dar la ambele am ejaculat destul de repede, la cateva secunde (10-11) de la penetrare. As dori sa fac un consult amanuntit, sa vad daca problema cu erectia ar fi din cauza unei afectiuni sau din cauza oboselii, dar nu stiu exact la ce medic trebuie sa ma adresez. Va rog sa ma ajutati.
Va multumesc!
3 comentarii
0
05-08-2008, ora 00:00
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salut! Iti recomand sa consulti un medic urolog.
Spitalul Clinic de Urologie "Profesor Doctor Theodor Burghele" (fost spital Panduri)
Sos. Panduri, nr. 20, sector 5
tel. : 410.69.10
410.08.22
fax: 411.10.55
Multa Sanatate!!!
Spitalul Clinic de Urologie "Profesor Doctor Theodor Burghele" (fost spital Panduri)
Sos. Panduri, nr. 20, sector 5
tel. : 410.69.10
410.08.22
fax: 411.10.55
Multa Sanatate!!!
Am 18 ani si am o problema cu erectia.De ceva timp penisul nu se intareste destul incat sa pot avea un contact sexual.De ce oare?care ar fi problema?trebuie sa consult vreun medic urolog pentru aceasta problema?
0
07-07-2009, ora 18:02
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salut!
Da, consulta un medic urolog sau unul endocrinolog!
Da, consulta un medic urolog sau unul endocrinolog!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7problema-testicul
- 10Super problema - dispare erectia!
- 4Probleme de erectie de la 17 ani ?
- 12am erectie slaba.. ce pot face?
- 8Imi moare repede! Care e problema ?
- 5Intrebare penis.. erectia spontana
- 0disfunctie erectila, prezervativ rupt... Ajutor, va rog!
- 2Problema erectie
- 2Probleme erectie!
- 1N-am mai putut sa am erectie in acel moment
- 1Probleme cu erectia si ejaculare prematura
- 7Impotenta sau?
- 3Probleme la erecție și ejaculare precoce
- 2Nebilet si disfunctii erectile
- 6Rog ajutor de specialitate - erectia aproape ca dispare
- 4Disfunctie erectila
- 3Disfuncție Erectilă
- 2Disfunctie erectila psihogena, pls help
- 1Nu am erectie dimineata, sau din lucrurile random ca inainte