Probleme cu erectia | Forumul Medical ROmedic

Probleme cu erectia

01-07-2008
george2
Nu este medic/terapeut
george2
Buna ziua!

Am 19 si am o problema cu erectia. De cateva luni am impresia ca nu mai am erectie normala, adica penisul nu se intareste destul. Acum vreo 4 ani am avut un accident mai ciudat, din cauza neatentiei mi-am apasat mai tare penisul in jos, cand era in erectie, si am simtit ca o ruptura sau ceva la baza acestuia, dar dupa nu am avut nici un fel de dureri. Am vorbit atunci cu parintii mei dar mi-au spus ca nu prea are ce sa se rupa, deorece penisul este un muschi. Oare acest lucru poate influenta erectia? Pana acum am avut 2 contacte sexuale, dar la ambele am ejaculat destul de repede, la cateva secunde (10-11) de la penetrare. As dori sa fac un consult amanuntit, sa vad daca problema cu erectia ar fi din cauza unei afectiuni sau din cauza oboselii, dar nu stiu exact la ce medic trebuie sa ma adresez. Va rog sa ma ajutati.

Va multumesc!
3 comentarii
0
05-08-2008, ora 00:00
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salut! Iti recomand sa consulti un medic urolog.

Spitalul Clinic de Urologie "Profesor Doctor Theodor Burghele" (fost spital Panduri)

Sos. Panduri, nr. 20, sector 5
tel. : 410.69.10
410.08.22
fax: 411.10.55

Multa Sanatate!!!
0
07-07-2009, ora 15:36
fitze_orientale
Nu este medic/terapeut
fitze_orientale
Am 18 ani si am o problema cu erectia.De ceva timp penisul nu se intareste destul incat sa pot avea un contact sexual.De ce oare?care ar fi problema?trebuie sa consult vreun medic urolog pentru aceasta problema?
0
07-07-2009, ora 18:02
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salut!

Da, consulta un medic urolog sau unul endocrinolog!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: