a inceput sa-mi apara probleme cand vine vb de erectie...
in urma cu ceva timp a inceput sa-mi apara probleme cand vine vb de erectie.am avut o prietena cu care facem in timpul actului sexul si sex oral, acu sunt de 4 luni cu o fata care a fost virgina.problema e ca nu prea mai am erectie cand vreau eu...in timpul noptii ma trezesc din somn si abia atunci am erectie...ma gandesc sa ma duc la un doctor...deobicei cand schimb partenerul mi se intampla sa mai am probleme cu erectia dar acum sunt de ceva timp cu prietena mea si nu cred ca ar mai fi vb de ceva de la creier sau psihologic...varsta mea e de 20 ani. va rog sa imi rasp si mie
4 comentarii
Cea mai bună dovadă că e vorba de "ceva de la creier sau psihologic" este tocmai aceea pe care aţi dat-o: erecţia nocturnă şi atunci când nu vreţi. Bineînţeles, asta nu înseamnă că să nu vă duceţi la un doctor. Dar cel mai bine ar fi la un doctor sexolog sau la un psiholog (sexologie fac şi doctorii, şi psihologii), la ceilalţi (urolog, endocrinolog) nu aveţi ce căuta, decât vă pierdeţi timpul şi banii. (în cazul acesta, nu în general).
am fost si mi-am facut control sa vad daca am probleme cu vezica sau ceva de genu...si nu am. totul e perfect!!saptamana asta o sa ma duc la control la un doctor sexolog sa vad ce trebuie sa fac!!!!sper ca o sa fie bine ptr ca am si eu o varsta.ps:va multumesc mult.
Cu actuala partenera practici sexul oral?Poate ar trebui sa inceri aumite peversiuni sexuale, comunica mai mult cu partenera ta.
Am mare nevoie de ajutor...cand ma excita prietena mea sunt toate bune si frumoase..dar cand incerc sa introduc penisul acesta se culca la loc...ajutati-ma va rog frumos ca nu stiu ce sa fac..si mi-e foarte frica sa nu o dezamagesc pentru ca tin foarte mult la ea..e vreo problema medicala sau ce sa fac? ajutati ma va rog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am o senzatie de jena in momentul in care penisul imi intra in erectie
- 1probleme erectile
- 6Ajutor!!! Erectie slaba si ejaculare precoce
- 4probleme cu erectia
- 4penisul meu cand se afla in erectie este curbat la stanga destul de mult
- 7relatii intime destul de rare, cu partenere diverse + ejaculare intarziata
- 6tulburari erectie
- 9in timpul actului sexual!
- 17Nu se -scoala- de tot
- 5Erectie slaba si fumatul
- 13a doua oara cand fac sex se scoala foarte greu
- 9Care sunt cauzele...si cum imi pot reveni !
- 3Decalotare dureroasa in erectie
- 9Ma masturbez des, cam de 3-4 ori pe saptamana
- 3Problema de erectie
- 8probleme erectie
- 2Problema act sexual
- 1Mi se scoala greu
- 4Pierderea erectiei in momentul penetrarii
- 10Solutie pentru ce am eu... va rog? (probleme cu erectia)
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: