Probleme erectie si ejaculare precoce
Salut, am 18 ani. Intretin relatii sexuale cu prietena mea de aproximativ 2 luni. Pana acum am fost virgin. De masturbat pot spune ca ma masturbam cam des, cam prea des.
Problema este urmatoarea ejaculez mult mult prea repede iar erectia este destul de slaba in momentul in care trebuie sa incep 'Treaba'. Daca pana sa incep treaba totul este perfect, cand sa ma apuc ori termin mult prea repede, ori imi moare incet.
Cand zic ca ejaculez prematur, e vorba de cateva secunde de la penetrare. Mi se pare absolut anormal sa ejaculez la primul numar dupa aproximativ 10 secunde, si nu exagerez. Dau de cateva ori si cam atat. La al doilea numar exact aceeasi problema. D-abea de la al 3-a numar (Asta daca mai am cu ce) reusesc sa ajung la maxim 2 min.
Am incercat sa ma gandesc la altceva in timpul, sa fiu relaxat si am constatat ca moare...penisul. Daca ma gandesc la ea, la iubita, termin imediat.
Pana acum credeam ca e ceva normal, ca e o problema de natura psihica si imi trece daca sunt relaxat si nu ma gandesc la problema, dar se pare ca nu e chiar asa si nu merge nici asa. Am incercat si cu si fara prezervativ, aceeasi problema.
Uneori nu prea simt daca e in stare de erectie sau nu, si asta nu ca ar fi prea larga partenera, ca nu e, nu prea simt nici in general.
Voi ce m-ati sfatui sa fac ?
Problema este urmatoarea ejaculez mult mult prea repede iar erectia este destul de slaba in momentul in care trebuie sa incep 'Treaba'. Daca pana sa incep treaba totul este perfect, cand sa ma apuc ori termin mult prea repede, ori imi moare incet.
Cand zic ca ejaculez prematur, e vorba de cateva secunde de la penetrare. Mi se pare absolut anormal sa ejaculez la primul numar dupa aproximativ 10 secunde, si nu exagerez. Dau de cateva ori si cam atat. La al doilea numar exact aceeasi problema. D-abea de la al 3-a numar (Asta daca mai am cu ce) reusesc sa ajung la maxim 2 min.
Am incercat sa ma gandesc la altceva in timpul, sa fiu relaxat si am constatat ca moare...penisul. Daca ma gandesc la ea, la iubita, termin imediat.
Pana acum credeam ca e ceva normal, ca e o problema de natura psihica si imi trece daca sunt relaxat si nu ma gandesc la problema, dar se pare ca nu e chiar asa si nu merge nici asa. Am incercat si cu si fara prezervativ, aceeasi problema.
Uneori nu prea simt daca e in stare de erectie sau nu, si asta nu ca ar fi prea larga partenera, ca nu e, nu prea simt nici in general.
Voi ce m-ati sfatui sa fac ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2erectie prematura
- 2erectie slaba uneori si ejaculare prematura
- 6ejaculare precoce sau ce este?
- 6tulburari erectie
- 3problema ejaculare prematura - exercitii kegel folositoare??
- 16Ejaculez prea repede ce sa ma fac:((:(((
- 0dc ejaculez repede
- 4problema de erectie
- 9Antidepresivele si probleme cu erectia
- 2Probleme sau nu cu erectia?!
- 0ejacularea precoce
- 4Probleme de erectie si ejaculare
- 5de trei zile nu am erectie regulata
- 8probleme erectie
- 11Lipsa erectie dimineata, erectie spontana & ejaculare rapida.
- 1Ejacularea precoce - cauze si tratament
- 4Problema erectie...
- 2Probleme cu erectia si ejaculare prematura
- 2Pastile pentru potenta
- 12Problema cu ejacularea precoce
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: